LASTİK İŞ

ABDULLAH ÇATLI ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

Gündem 03.11.2019 - 20:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ABDULLAH ÇATLI ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

Susurluk kazasının 23. yıl dönümünde Abdullah Çatlı, memleketi Nevşehir’deki mezarı başında anıldı. Anma etkinliğine Çatlı’nın annesi, kardeşi, eşi ve kızları ile birlikte BPP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser ve Haluk Kırcı’da katıldı.

Anma programında konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Al Keser, “ Devletin açıklamaları, kişlerin birbirlerine söylemeler veya kitapların yazmasıyla kişiler tanınmaz. Kişileri tanımak için onunla yaşamak lazımdır. Ben yaşadığım. Yaşadığım için de iyi biliyorum. Abdullah Çatlı adam gb adamdır. Ama öyle bir gün gelecek  adam gibi adamların hepsi devletin protokolünde yer alacaktır” dedi. Abdullah Çatlı’nın kıza Gökçen Çatlı se burada yaptığı konuşmada devletimize zeval gelmeyecekse kahraman Abdullah Çatlı’nın iadeyi itbarını resmi olarak talep edyoruz dedi. Çatlı, “ Ben dilerim ki babaannem hayattayken her camada devlet kademesinde oğlunun kahramanlığını cadde isimlerinde, kitaplarda, milli destanlarda görsün. Şayet kendsi hayattayken bu olmazsa ben biliyorum ki hepimizin gözü açık gidecek. Bizlerin vatanperverlği mazlumluk üzerine kuruludur. Bizler eğer devletimiz zora düşmeyecekse eğer ona en ufak br zeval gelmeyecekse gelecekse de böyle br talebimiz yok. Ama eğer devletimize zeval gelmeyecekse biz kahraman Abdullah Çatlı’nın iadeyi itbarı zaten gönüllermizde ama resmi iadeyi itbarını talep ediyoruz. 23 yıl önceki aynı inanç, azim , vatanperverlk le yine biz buradayız. 23 sene sonrada burada olacağız” diye konuştu. Kaynak:medya50.com
Susurluk kazasının 23. yıl dönümünde Abdullah Çatlı, memleketi Nevşehir’deki mezarı başında anıldı. Anma etkinliğine Çatlı’nın annesi, kardeşi, eşi ve kızları ile birlikte BPP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser ve Haluk Kırcı’da katıldı.

Anma programında konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Al Keser, “ Devletin açıklamaları, kişlerin birbirlerine söylemeler veya kitapların yazmasıyla kişiler tanınmaz. Kişileri tanımak için onunla yaşamak lazımdır. Ben yaşadığım. Yaşadığım için de iyi biliyorum. Abdullah Çatlı adam gb adamdır. Ama öyle bir gün gelecek  adam gibi adamların hepsi devletin protokolünde yer alacaktır” dedi.

Abdullah Çatlı’nın kıza Gökçen Çatlı se burada yaptığı konuşmada devletimize zeval gelmeyecekse kahraman Abdullah Çatlı’nın iadeyi itbarını resmi olarak talep edyoruz dedi. Çatlı, “ Ben dilerim ki babaannem hayattayken her camada devlet kademesinde oğlunun kahramanlığını cadde isimlerinde, kitaplarda, milli destanlarda görsün. Şayet kendsi hayattayken bu olmazsa ben biliyorum ki hepimizin gözü açık gidecek. Bizlerin vatanperverlği mazlumluk üzerine kuruludur. Bizler eğer devletimiz zora düşmeyecekse eğer ona en ufak br zeval gelmeyecekse gelecekse de böyle br talebimiz yok. Ama eğer devletimize zeval gelmeyecekse biz kahraman Abdullah Çatlı’nın iadeyi itbarı zaten gönüllermizde ama resmi iadeyi itbarını talep ediyoruz. 23 yıl önceki aynı inanç, azim , vatanperverlk le yine biz buradayız. 23 sene sonrada burada olacağız” diye konuştu.

Kaynak:medya50.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.