ABDULLLAH YILDIRIM İKİNCİ KEZ DEDE OLDU

07.09.2017 - 08:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ABDULLLAH YILDIRIM İKİNCİ KEZ DEDE OLDU

 İlçemizin yakından tanıdığı ve her kesim tarafından sevilen ve sayılan olan TV 41 program yapımcısı ve sunucu Abdullah Yıldırım, dün 2. Kez dede olmanın sevincini yaşadı. Nazmiye ve Abdullah Yıldırım'ın büyük oğulları Safa ve gelinleri Elif de 2'inci çocuklarını kucaklarına aldılar.  Elif ve Safa Yıldırım'ın ilk çocukları olan 6 yaşındaki Zeynep Sare'de böylelikle artık abla sınıofına gidi. Yıldırım çifti, dün sabah saatlerinde Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi'nde dünyaya gelen minik bebeklerine Beril ismini koydular.  Mutluluktan ağzı kulaklarına varan ve 2. Kez dede olmanın mutluluğunu yaşayan Dede Yıldırım'ın mutluluktan adeta gözlerinin içi gülüyor. Dede olmanın mutluluğunu sosyal paylaşım sitesinden paylaşan sevgili Gönül dostumuz ve meslektaşımız Abdullah Yıldırım'ın gözü şimdiden 2'inci, 3'üncü torunlarında.  Bizde Mantar Pano ekibi olarak, gazetemizin Gönül Dostu Abdullah Yıldırım'ın bu mutluluğunu paylaşıyor, Elif ve Safa kardeşlerimizi tebrik ederek, dünyamıza yeni gelen Beri Bebeğe de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.  

 İlçemizin yakından tanıdığı ve her kesim tarafından sevilen ve sayılan olan TV 41 program yapımcısı ve sunucu Abdullah Yıldırım, dün 2. Kez dede olmanın sevincini yaşadı. Nazmiye ve Abdullah Yıldırım'ın büyük oğulları Safa ve gelinleri Elif de 2'inci çocuklarını kucaklarına aldılar. 
Elif ve Safa Yıldırım'ın ilk çocukları olan 6 yaşındaki Zeynep Sare'de böylelikle artık abla sınıofına gidi. Yıldırım çifti, dün sabah saatlerinde Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi'nde dünyaya gelen minik bebeklerine Beril ismini koydular. 
Mutluluktan ağzı kulaklarına varan ve 2. Kez dede olmanın mutluluğunu yaşayan Dede Yıldırım'ın mutluluktan adeta gözlerinin içi gülüyor. Dede olmanın mutluluğunu sosyal paylaşım sitesinden paylaşan sevgili Gönül dostumuz ve meslektaşımız Abdullah Yıldırım'ın gözü şimdiden 2'inci, 3'üncü torunlarında. 
Bizde Mantar Pano ekibi olarak, gazetemizin Gönül Dostu Abdullah Yıldırım'ın bu mutluluğunu paylaşıyor, Elif ve Safa kardeşlerimizi tebrik ederek, dünyamıza yeni gelen Beri Bebeğe de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.