LASTİK İŞ
ismail

ABİŞ’DEN İYİ PARTİYE ZİYARET

Gölcük 17.10.2019 - 17:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ABİŞ’DEN İYİ PARTİYE ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe ilçelerini kapsayacak şekilde Bölge Koordinatörü görevi verilen Nihat Abiş, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe ilçelerini kapsayacak şekilde Bölge Koordinatörlüğü görevi yapan Nihat Abiş, İlçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştidi. Abiş,  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, İYİ Parti İl Yöneticisi Çetin Kocatürk, İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Cahide Uslu, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri Halit Motor ve Emrah Salbacak ile partililer hazır bulundu. İLÇELERİN SORUNLARINI YAKINDAN İNCELİYORUZ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, “Öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını sizlere iletiyorum. Kendisi tarafından bana bu görev verildikten sonra ziyaretlere Gölcük’ten başlamak istedim. Sizlere de bu kapsamda bir ziyarette bulunuyorum. Bölge Koordinatörlüğü görevi ile ilçelerimizin sorunlarını yakından inceleyerek çözümlerini sunmak için kısa zaman içerisinde yol alabilmeyi amaçlıyoruz. Sizlere de görevlerinizde başarılar diliyor, burada şahsımı ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi. İLÇEMİZ ADINA BİR AVANTAJ İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gerçekleştirilen ziyaretten ötürü ilçe teşkilatı olarak teşekkürlerini sunduklarını ifade ederek “Buraya gelerek bizi ziyaret etmeniz, bizi oldukça mutlu etmiştir. İlçemizi tanıyan birinin bu görevi yapıyor olması, bizim için gerçekten büyük bir avantaj. Karşılaşılan sorunları direkt olarak samimi bir şekilde sizlere iletebilmek, ilçemizdeki bu sorunların çözüme kavuşması açısından büyük önem taşıyor. Yaptığınız nazik ziyaret, bizleri çok mutlu etti. Görevlerinizde başarılar diliyor, Gölcük’teki başarınızın ilimizdeki görevinizde de devam edeceğine inanıyoruz” dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe ilçelerini kapsayacak şekilde Bölge Koordinatörü görevi verilen Nihat Abiş, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe ilçelerini kapsayacak şekilde Bölge Koordinatörlüğü görevi yapan Nihat Abiş, İlçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştidi. Abiş,  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, İYİ Parti İl Yöneticisi Çetin Kocatürk, İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Cahide Uslu, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri Halit Motor ve Emrah Salbacak ile partililer hazır bulundu.
İLÇELERİN SORUNLARINI YAKINDAN İNCELİYORUZ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, “Öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını sizlere iletiyorum. Kendisi tarafından bana bu görev verildikten sonra ziyaretlere Gölcük’ten başlamak istedim. Sizlere de bu kapsamda bir ziyarette bulunuyorum. Bölge Koordinatörlüğü görevi ile ilçelerimizin sorunlarını yakından inceleyerek çözümlerini sunmak için kısa zaman içerisinde yol alabilmeyi amaçlıyoruz. Sizlere de görevlerinizde başarılar diliyor, burada şahsımı ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

İLÇEMİZ ADINA BİR AVANTAJ
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gerçekleştirilen ziyaretten ötürü ilçe teşkilatı olarak teşekkürlerini sunduklarını ifade ederek “Buraya gelerek bizi ziyaret etmeniz, bizi oldukça mutlu etmiştir. İlçemizi tanıyan birinin bu görevi yapıyor olması, bizim için gerçekten büyük bir avantaj. Karşılaşılan sorunları direkt olarak samimi bir şekilde sizlere iletebilmek, ilçemizdeki bu sorunların çözüme kavuşması açısından büyük önem taşıyor. Yaptığınız nazik ziyaret, bizleri çok mutlu etti. Görevlerinizde başarılar diliyor, Gölcük’teki başarınızın ilimizdeki görevinizde de devam edeceğine inanıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.