LASTİK İŞ
ismail

ABİŞ VE AYLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

22.05.2017 - 11:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ABİŞ VE AYLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, oğlu Mehmet Sacid Abiş, Hüsna Aylan ile dünya evine girdi.

Gölcük belediyesi genel Koordinatörü Nihat Abiş Ve Emine Abiş’in oğlu Sacid Abiş,  Aysel ve Abdülhamid Aylan’ın kızları Hüsna ile  Kavaklı Kongre Sarayında yapılan nikah ile dünya evine girdi. Hüsna ve Sacid’in nikahını Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kıydı. Nikah Şahitliğini ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Eski Gölcük Belediye Başkanı İsmail Barış, Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, KOÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Halis Aygün, Gölcük Devlet Hastanesi Yöneticisi Yüksel Pehlevan yaptı. Abiş ve Aylan aileleri gelen konuklarını kapıda ağırlarken Nikaha Gölcük ev Kocaeli’den bir çok davetli katıldı. yeni Gölcük Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, oğlu Mehmet Sacid Abiş, Hüsna Aylan ile dünya evine girdi.

Gölcük belediyesi genel Koordinatörü Nihat Abiş Ve Emine Abiş’in oğlu Sacid Abiş,  Aysel ve Abdülhamid Aylan’ın kızları Hüsna ile  Kavaklı Kongre Sarayında yapılan nikah ile dünya evine girdi.

Hüsna ve Sacid’in nikahını Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kıydı. Nikah Şahitliğini ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Eski Gölcük Belediye Başkanı İsmail Barış, Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, KOÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Halis Aygün, Gölcük Devlet Hastanesi Yöneticisi Yüksel Pehlevan yaptı.

Abiş ve Aylan aileleri gelen konuklarını kapıda ağırlarken Nikaha Gölcük ev Kocaeli’den bir çok davetli katıldı. yeni Gölcük Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.