ABİŞ VE AYTİN AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

02.04.2018 - 12:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ABİŞ VE AYTİN AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat ve Emine Abiş'in oğlu Kadir ile Nurten ve (merhum) Cevdet Aytin’in kızları Buket ile Kavaklı Kongre Sarayında yapılan nikah ile dünya evine girdi.

Kavaklı Kongre sarayında yapılan düğünde genç kifti sevdikleri yalnız bırakmadı. Buket ve Kadir'in nikahını Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kıydı.  Nikah Şahitliğini ise Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, AK parti İlçe Başkanı İdris Alp yaptı.   Abiş ve Aytin aileleri  misafirlerini kapıda karşıladı. Buket ve Kadir çiftinin nikahına Kocaeli ve Gölcük’ten bir çok davetli katıldı.   Yeni Gölcük Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat ve Emine Abiş'in oğlu Kadir ile Nurten ve (merhum) Cevdet Aytin’in kızları Buket ile Kavaklı Kongre Sarayında yapılan nikah ile dünya evine girdi.
Kavaklı Kongre sarayında yapılan düğünde genç kifti sevdikleri yalnız bırakmadı. Buket ve Kadir'in nikahını Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kıydı. 
Nikah Şahitliğini ise Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, AK parti İlçe Başkanı İdris Alp yaptı.
 
Abiş ve Aytin aileleri  misafirlerini kapıda karşıladı. Buket ve Kadir çiftinin nikahına Kocaeli ve Gölcük’ten bir çok davetli katıldı.  
Yeni Gölcük Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.