ABİŞ ''VEFA İMANDAN BİR ŞUBEDİR''

Gölcük 10.04.2019 - 22:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ABİŞ ''VEFA İMANDAN BİR ŞUBEDİR''

Gölcük Belediyesi Eski Genel Koordinatörü Nihat Abiş, kendisi ile ilgili haber yapan internet sitesine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Nihat Abiş yaptığı açıklamada   Sevgili Dostlar Bugün bir internet haberi yapan gazetede şahsımla alakalı bir haber yayınlanmıştır.  On yıldır Gölcük Belediyesinde Genel Koordinatör olarak görev yaptım. Bu görevi gölcük belediyesinin GÖLAŞ Yönetim kurulu üyesi olarak yapmıştım. Bu görevden de seçim sonrası 1 Nisan tarihi ile ayrıldığımı beyan eden dilekçemi vererek görevimi sonlandırdım. Nezaketen başkanlarımızın devir teslim törenine kalıp 5 Nisan Cuma gününden sonra da belediyede bulunmadım. Söz konusu haberde resmi olarak belediyeden ayrılmadığım önümüzdeki günlerde konunun resmiyete döküleceği yazılmıştır. Süreç benim açımdan tamamlanmıştır. Konunun resmiyeti görevdeki arkadaşlarımızı ilgilendirir. Bu vesile ile 31 Mart seçimlerinde göreve gelen Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Bey’e Gölcük Belediye Başkanımız Yıldırım Bey’e ve diğer belediye başkanlarımıza başarılar dilerim. Ayrıca bu başarıda emeği olan milletvekillerimize il başkanımıza ve yönetimine,ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine,il SKM ve ilçe SKM görevlilerine ve CUMHUR ittifakına destek veren halkımıza selam olsun.  Kimse benden vefasızlık yapar diye beklemesin Birileri için “Vefa” İstanbul’da bir semt adı olabilir ama benim için; “VEFA İMANDAN BİR ŞUBEDİR” Bir takım yanlış anlamalara fırsat vermemek için böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hisettim herkese saygılarımı sunarım derdi olana gücümün yettiğince DERMAN olmaya devam edeceğim. ALLAHA EMANET OLUN
Gölcük Belediyesi Eski Genel Koordinatörü Nihat Abiş, kendisi ile ilgili haber yapan internet sitesine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Nihat Abiş yaptığı açıklamada

 

Sevgili Dostlar
Bugün bir internet haberi yapan gazetede şahsımla alakalı bir haber yayınlanmıştır. 
On yıldır Gölcük Belediyesinde Genel Koordinatör olarak görev yaptım. Bu görevi gölcük belediyesinin GÖLAŞ Yönetim kurulu üyesi olarak yapmıştım. Bu görevden de seçim sonrası 1 Nisan tarihi ile ayrıldığımı beyan eden dilekçemi vererek görevimi sonlandırdım. Nezaketen başkanlarımızın devir teslim törenine kalıp 5 Nisan Cuma gününden sonra da belediyede bulunmadım. Söz konusu haberde resmi olarak belediyeden ayrılmadığım önümüzdeki günlerde konunun resmiyete döküleceği yazılmıştır. Süreç benim açımdan tamamlanmıştır. Konunun resmiyeti görevdeki arkadaşlarımızı ilgilendirir. Bu vesile ile 31 Mart seçimlerinde göreve gelen Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Bey’e Gölcük Belediye Başkanımız Yıldırım Bey’e ve diğer belediye başkanlarımıza başarılar dilerim. Ayrıca bu başarıda emeği olan milletvekillerimize il başkanımıza ve yönetimine,ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine,il SKM ve ilçe SKM görevlilerine ve CUMHUR ittifakına destek veren halkımıza selam olsun. 
Kimse benden vefasızlık yapar diye beklemesin
Birileri için “Vefa” İstanbul’da bir semt adı olabilir ama benim için; “VEFA İMANDAN BİR ŞUBEDİR”
Bir takım yanlış anlamalara fırsat vermemek için böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hisettim herkese saygılarımı sunarım derdi olana gücümün yettiğince DERMAN olmaya devam edeceğim.
ALLAHA EMANET OLUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.