AÇIK HAVA SİNEMASI SEVERLERE MÜJDE!

18.07.2017 - 10:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AÇIK HAVA SİNEMASI SEVERLERE MÜJDE!

Genelde çok eski yıllarda oldukça revaçta olan yaz akşamlarının vazgeilmesi olan, açık hava sinemaları teknolojinin ilerlemesiyle artık tarihe kavuşmuştu. Ancak bu eksikliği fark eden Symbol Alışveriş Merkezi, bu akşam yapacağı açılışla, AVM'nin terasına boşluğu dolduracak.  Bu akşam, Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'mizin terasında açılan ve vizyonun en çok izlenen, gişe yapmış filmlerinden oluşan Açık Hava Sineması etkinliği, açık hava sinemasını sevekeri bekliyor.  Bizde Yeni Gölcük olarak, açık hava sineması düşkünlerini nostalji yapmak üzere, Symbol Alışveriş Mekezine davet ediyoruz…

Genelde çok eski yıllarda oldukça revaçta olan yaz akşamlarının vazgeilmesi olan, açık hava sinemaları teknolojinin ilerlemesiyle artık tarihe kavuşmuştu. Ancak bu eksikliği fark eden Symbol Alışveriş Merkezi, bu akşam yapacağı açılışla, AVM'nin terasına boşluğu dolduracak. 
Bu akşam, Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'mizin terasında açılan ve vizyonun en çok izlenen, gişe yapmış filmlerinden oluşan Açık Hava Sineması etkinliği, açık hava sinemasını sevekeri bekliyor. 
Bizde Yeni Gölcük olarak, açık hava sineması düşkünlerini nostalji yapmak üzere, Symbol Alışveriş Mekezine davet ediyoruz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.