LASTİK İŞ
ismail

AÇIK KAPI PROJESİ TANITILDI

Gündem 04.01.2018 - 13:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AÇIK KAPI PROJESİ TANITILDI

Kocaeli Valiliği İç İşleri Bakanlığı bünyesinde başlatılan ve 15 pilot ilde uygulanan “Açık Kapı” projesini tanıttı.

Kocaeli Valiliği İçişleri Bakanlığı’nın 15 pilot ilde başlatılan Açık Kapı projesinin tanıtımı dün valilik binasının girişinde yapıldı. Açık Kapı projesinin tanıtımında konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün Kocaeli Valiliği olarak vatandaşa sunduğumuz yeni bir hizmet modelini sizlerle paylaşmak için buradayız. Hükümetimiz 15 pilot ilde 180 gün hizmet vermek üzere bu uygulamayı başlattı. 16 Aralık'tan itibaren bu hizmeti sunmaya başladık” dedi. ELEKTRONİK SİSTEMLE DE BAŞVURU YAPILABİLİR Açık Kapı projesinin temel amacının vatandaşın taleplerinin çözüme kavuşturulması ve vatandaşın mutlu edilmesi olduğunu söyleyen Vali Aksoy, “6 arkadaşımız var burada çalışan. Doğrudan müracat yapılacağı gibi elektronik sistem üzerinden de başvuru yapılabilir. Buraya başvuran vatandaşlarımızın müracatları doğrudan ilgili kuruma iletilecek. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Kocaeli Valiliği İç İşleri Bakanlığı bünyesinde başlatılan ve 15 pilot ilde uygulanan “Açık Kapı” projesini tanıttı.

Kocaeli Valiliği İçişleri Bakanlığı’nın 15 pilot ilde başlatılan Açık Kapı projesinin tanıtımı dün valilik binasının girişinde yapıldı. Açık Kapı projesinin tanıtımında konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün Kocaeli Valiliği olarak vatandaşa sunduğumuz yeni bir hizmet modelini sizlerle paylaşmak için buradayız. Hükümetimiz 15 pilot ilde 180 gün hizmet vermek üzere bu uygulamayı başlattı. 16 Aralık'tan itibaren bu hizmeti sunmaya başladık” dedi.

ELEKTRONİK SİSTEMLE DE BAŞVURU YAPILABİLİR

Açık Kapı projesinin temel amacının vatandaşın taleplerinin çözüme kavuşturulması ve vatandaşın mutlu edilmesi olduğunu söyleyen Vali Aksoy, “6 arkadaşımız var burada çalışan. Doğrudan müracat yapılacağı gibi elektronik sistem üzerinden de başvuru yapılabilir. Buraya başvuran vatandaşlarımızın müracatları doğrudan ilgili kuruma iletilecek. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.