AÇIK LİSEDE KAYITLAR YENİLENİYOR

Eğitim 07.05.2019 - 17:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AÇIK LİSEDE KAYITLAR YENİLENİYOR

Açık lise okuyan öğrencilere yönelik kayıt yenileme açık ortaokullar için yeni kayıt ve kayıt yenileme14 Mayıs 2019 mesai bitimine kadar son bulacak.

Açık Lise ve Açık ortaokul okuyan öğrencilere yönelik kayıt yenileme ve yeni kayıtlar devam ediyor. Açık liselerde yeni kayıt yapılmazken, kayıt yenileme yapılacaktır. Saçık Ortaokul öğrencilerin hem yeni kayıt hem de kayıt yenileme 14 Mayıs 2019 mesai bitimine kadar devam ediyor. Yeni kayıtlar için bilgi veren Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas; “açık liseler için sadece kayıt yenilemeler yapılıyor. Açık ortaokullar için ise hem kayıt yenileme hem de yeni kayıtlar yapılıyor. Kayıt yapmak isteyen öğrencilerimiz ilk olarak bankaya 30 lira sınav bedelini ödeyerek kayıtlarını yenilebilirler. Son bir hafta kaldı. Kayıtları son güne bırakmamak ve son güne kaldığında yığılmalar yaşanıyor. Kayıt sonrasında 6 Temmuz ve 7 Temmuzda sınavlar yapılacaktır. Lise yeni kayıtları ise Eylül ayında yapılacak” dedi. Fahri Haner   
Açık lise okuyan öğrencilere yönelik kayıt yenileme açık ortaokullar için yeni kayıt ve kayıt yenileme14 Mayıs 2019 mesai bitimine kadar son bulacak.

Açık Lise ve Açık ortaokul okuyan öğrencilere yönelik kayıt yenileme ve yeni kayıtlar devam ediyor. Açık liselerde yeni kayıt yapılmazken, kayıt yenileme yapılacaktır. Saçık Ortaokul öğrencilerin hem yeni kayıt hem de kayıt yenileme 14 Mayıs 2019 mesai bitimine kadar devam ediyor. Yeni kayıtlar için bilgi veren Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas; “açık liseler için sadece kayıt yenilemeler yapılıyor. Açık ortaokullar için ise hem kayıt yenileme hem de yeni kayıtlar yapılıyor. Kayıt yapmak isteyen öğrencilerimiz ilk olarak bankaya 30 lira sınav bedelini ödeyerek kayıtlarını yenilebilirler. Son bir hafta kaldı. Kayıtları son güne bırakmamak ve son güne kaldığında yığılmalar yaşanıyor. Kayıt sonrasında 6 Temmuz ve 7 Temmuzda sınavlar yapılacaktır. Lise yeni kayıtları ise Eylül ayında yapılacak” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.