AÇIK SU YÜZME YARIŞI YARIN

Spor 20.08.2016 - 09:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AÇIK SU YÜZME YARIŞI YARIN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’nın Mavi Bayraklı Kerpe Plajı’nda organize ettiği Açık Su Yüzme Yarışı, 21 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

Türkiye Yüzme Federasyonu, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek olan yarışlara katılmak için 350 kişi başvuru yaptı. Ayrıca yarışlara il dışından da büyük ilgi oldu. Düzce başta olmak üzere birçok ilden başvuru yapıldı. 8 KATEGORİDE DÜZENLENECEK Açık Su Yüzme Yarışı;   bayan-erkek 8 kategorilerinde düzenlenecek. Yarışlar saat 10.15’te bayan–erkek master kategorisi ile start alacak. 11.30’da ise bayan–erkek sporcu kategorisinin yarışı gerçekleştirilecek. Yarışların bitiminin ardından dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlenecek. Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda toplam 28.800 TL ödül dağıtılacak. Yarışmada birincilere 1000, ikincilere 500, üçüncülere ise 300 TL para ödülü verilecek. İNTERNET ÜZERİNDEN ONLİNE BAŞVURU Yarışlara katılmak için internet üzerinden başvuru yapmak gerekiyor. Online başvuru süresi ise cumartesi sona eriyor. İnternet üzerinden başvuru yapacak olan yüzücüler, www.sporkentkocaeli.com adresinden gerekli belgeleri alabilecek.  Buradaki başvuru formu ve muvaffakatname belgesinin eksiksiz olarak doldurulup aciksuyuzme@kocaeli.bel.tr adresine gönderilmesi, kayıt için yeterli olacak. Şampiyonaya kayıt yaptıran sporcuların yarış günü lisanslarını yarış komitesine teslim etmesi gerekecek. Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası ile ilgili detaylı bilgi www.sporkentkocaeli.com web adresinden ve 335 53 49 No’lu telefondan alınabilir. YARIŞ GÜNÜ DE KAYIT ALINACAK Yarışlara katılmak isteyenler yarış gününe kadar başvuru yapabilecek. Yarış saatinden önce alanda kurulacak başvuru masalarından kayıt işlemleri gerçekleştirilebilecek. Burada kayıt yaptıracak olan sporcuların yanlarında 2015-2016 vizeli yüzücü lisanslarını bulundurmaları gerekiyor. LİSANSLI SPORCULAR KATILACAK Yüzme Şampiyonasına yüzme lisansına sahip sporcular katılacak. Yüzme lisansı bulunan sporcuların 2015-2016 yılına ait vizelerinin yapılmış olması gerekiyor. Lisansı bulunmayan fakat şampiyonada yarışmak isteyen sporcular federasyondan lisans çıkarıp yarışabilecek.    18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN İZİN BELGESİ ZORUNLU Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Mavi bayraklı Kerpe plajında yapılacak Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonasında erkek ve kadınlar ayrı ayrı yarışacak. Şampiyonada 12 yaşından başlayıp 66 üstü olmak üzere 8 kategori yer alıyor. 18 yaşından küçük sporcuların yarışabilmesi için Veli İzin Belgesini imzalatmaları gerekiyor.   SPORCULAR İÇİN ARAÇ KALDIRILACAK Öte yandan yarışa katılacak olan sporcular için,  15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndan araç kaldırılacak. Araç 07.30’da alandan hareket edecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’nın Mavi Bayraklı Kerpe Plajı’nda organize ettiği Açık Su Yüzme Yarışı, 21 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

Türkiye Yüzme Federasyonu, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek olan yarışlara katılmak için 350 kişi başvuru yaptı. Ayrıca yarışlara il dışından da büyük ilgi oldu. Düzce başta olmak üzere birçok ilden başvuru yapıldı.

8 KATEGORİDE DÜZENLENECEK
Açık Su Yüzme Yarışı;   bayan-erkek 8 kategorilerinde düzenlenecek. Yarışlar saat 10.15’te bayan–erkek master kategorisi ile start alacak. 11.30’da ise bayan–erkek sporcu kategorisinin yarışı gerçekleştirilecek. Yarışların bitiminin ardından dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlenecek. Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda toplam 28.800 TL ödül dağıtılacak. Yarışmada birincilere 1000, ikincilere 500, üçüncülere ise 300 TL para ödülü verilecek.

İNTERNET ÜZERİNDEN ONLİNE BAŞVURU
Yarışlara katılmak için internet üzerinden başvuru yapmak gerekiyor. Online başvuru süresi ise cumartesi sona eriyor. İnternet üzerinden başvuru yapacak olan yüzücüler, www.sporkentkocaeli.com adresinden gerekli belgeleri alabilecek.  Buradaki başvuru formu ve muvaffakatname belgesinin eksiksiz olarak doldurulup aciksuyuzme@kocaeli.bel.tr adresine gönderilmesi, kayıt için yeterli olacak. Şampiyonaya kayıt yaptıran sporcuların yarış günü lisanslarını yarış komitesine teslim etmesi gerekecek. Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası ile ilgili detaylı bilgi www.sporkentkocaeli.com web adresinden ve 335 53 49 No’lu telefondan alınabilir.

YARIŞ GÜNÜ DE KAYIT ALINACAK

Yarışlara katılmak isteyenler yarış gününe kadar başvuru yapabilecek. Yarış saatinden önce alanda kurulacak başvuru masalarından kayıt işlemleri gerçekleştirilebilecek. Burada kayıt yaptıracak olan sporcuların yanlarında 2015-2016 vizeli yüzücü lisanslarını bulundurmaları gerekiyor.

LİSANSLI SPORCULAR KATILACAK
Yüzme Şampiyonasına yüzme lisansına sahip sporcular katılacak. Yüzme lisansı bulunan sporcuların 2015-2016 yılına ait vizelerinin yapılmış olması gerekiyor. Lisansı bulunmayan fakat şampiyonada yarışmak isteyen sporcular federasyondan lisans çıkarıp yarışabilecek. 
 
18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN İZİN BELGESİ ZORUNLU
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Mavi bayraklı Kerpe plajında yapılacak Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonasında erkek ve kadınlar ayrı ayrı yarışacak. Şampiyonada 12 yaşından başlayıp 66 üstü olmak üzere 8 kategori yer alıyor. 18 yaşından küçük sporcuların yarışabilmesi için Veli İzin Belgesini imzalatmaları gerekiyor.
 
SPORCULAR İÇİN ARAÇ KALDIRILACAK
Öte yandan yarışa katılacak olan sporcular için,  15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndan araç kaldırılacak. Araç 07.30’da alandan hareket edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.