LASTİK İŞ

AÇILIŞ BAYRAMINA DAVET

Asayiş 10.05.2016 - 18:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AÇILIŞ BAYRAMINA DAVET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından, 13 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 151 eserin hizmete açılacağı 7. Açılış bayramı programı öncesi Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman,  Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Köy ve Mahalle Muhtarları, STK Başkanlarının katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan 7. Açılış bayramı programıyla ilgili bilgiler aktarıldı. Toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlar ve STK Temsilcilerine teşekkür ederek başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Bugün sizlere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla  Kocaeli Valiliğimizin , Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin ve  Kocaeli Üniversitemizin yapmış olduğu yatırımları içeren toplu açılış gerçekleştireceklerdir. Öncelikle sizleri de  bu açılışa davet ediyorum.” Dedi. Başkan Ellibeş daha sonra STK ve Muhtarlara Gölcük İlçesinde yapılan yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ellibeş ”Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile ortak projemiz olan battı- çıktı projesi Karayolları Genel Müdürlüğünce onaylandı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin uygulama projesinin yapımını ihale eden firma çalışmalara başladı. Bu proje asgari 5-6 ay içerisinde biteceğini ümit ediyorum. Bir diğer husus İzmit – Bursa – Yalova otobanının Körfez geçiş köprüsüyle İstanbul’a bağlanması bununla ilgili güzergah tespitlerinde son aşamaya gelindi. Kentsel Dönüşüm de ise artık sona varıldı gerekli ön çalışmalar hemen hemen tamamlanmak üzere “ ifadelerinde bulunarak toplantıya iştirak edenlere bilgi verdi. Programın sonunda Muhtarlar ve STK Temsilcilerine 7. Açılış bayramı davetiyeleri takdim edildi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından, 13 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 151 eserin hizmete açılacağı 7. Açılış bayramı programı öncesi Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman,  Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Köy ve Mahalle Muhtarları, STK Başkanlarının katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan 7. Açılış bayramı programıyla ilgili bilgiler aktarıldı.

Toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlar ve STK Temsilcilerine teşekkür ederek başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Bugün sizlere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla  Kocaeli Valiliğimizin , Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin ve  Kocaeli Üniversitemizin yapmış olduğu yatırımları içeren toplu açılış gerçekleştireceklerdir. Öncelikle sizleri de  bu açılışa davet ediyorum.” Dedi.

Başkan Ellibeş daha sonra STK ve Muhtarlara Gölcük İlçesinde yapılan yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ellibeş ”Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile ortak projemiz olan battı- çıktı projesi Karayolları Genel Müdürlüğünce onaylandı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin uygulama projesinin yapımını ihale eden firma çalışmalara başladı. Bu proje asgari 5-6 ay içerisinde biteceğini ümit ediyorum. Bir diğer husus İzmit – Bursa – Yalova otobanının Körfez geçiş köprüsüyle İstanbul’a bağlanması bununla ilgili güzergah tespitlerinde son aşamaya gelindi. Kentsel Dönüşüm de ise artık sona varıldı gerekli ön çalışmalar hemen hemen tamamlanmak üzere “ ifadelerinde bulunarak toplantıya iştirak edenlere bilgi verdi. Programın sonunda Muhtarlar ve STK Temsilcilerine 7. Açılış bayramı davetiyeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.