LASTİK İŞ
ismail

ACEMİ KASAPLAR DİKKAT !

31.08.2017 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ACEMİ KASAPLAR DİKKAT !

​Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlara kurban keserken dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, vatandaşları Kurban Bayramı’nda gerçekleşebilecek olası kazalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Uyarılarda öncelikle kurbanlıkları sertifikalı ve ehil kişilere kestirmenin önemine değinilerek kurban kesenlerin çelik eldiven, gözlük, baret takmalarının kazaları en aza indireceğinin altı çizildi.   SERTİFİKALI VE EĞİTİM ALMIŞ KİŞİLERE Kurban Bayramı’nda hastanenin acil servislerinde sıklıkla gördüğümüz kurban keserken oluşan yararlanmalara dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, kurban keserken yapılması gerekenler hakkında uyarılarda bulundu. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, kurbanlıkları mümkün olduğunca sertifikalı ve eğitim almış kişilere kestirmek gerektiğini ifade etti.   ELDİVEN, GÖZLÜK, ÇİZME Büyükşehir Belediyesi yetkilileri vatandaşlara        çeşitli kurslarla kurban kesimi için eğitim verildiğini ifade ederek, bu sayede Kurban Bayramında acil servislerde rastlanan el ve parmak yaralanmalarının en aza indirilmiş olduğu belirtildi. Yetkililer kurban keserken iş ve işçi sağlığı güvenliği bakımından yürürlükteki yönetmeliğe uygun olarak çelik eldiven, gözlük, çizme ve baret gibi eşyaların giyilmesinin gerektiğini belirti. Büyükşehir yetkilileri bilinçsizce yapılan kurban kesimlerinde hem insana hem de hayvana büyük zararlar verilebildiğini kaydetti.
​Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlara kurban keserken dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, vatandaşları Kurban Bayramı’nda gerçekleşebilecek olası kazalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Uyarılarda öncelikle kurbanlıkları sertifikalı ve ehil kişilere kestirmenin önemine değinilerek kurban kesenlerin çelik eldiven, gözlük, baret takmalarının kazaları en aza indireceğinin altı çizildi.

 

SERTİFİKALI VE EĞİTİM ALMIŞ KİŞİLERE

Kurban Bayramı’nda hastanenin acil servislerinde sıklıkla gördüğümüz kurban keserken oluşan yararlanmalara dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, kurban keserken yapılması gerekenler hakkında uyarılarda bulundu. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, kurbanlıkları mümkün olduğunca sertifikalı ve eğitim almış kişilere kestirmek gerektiğini ifade etti.

 

ELDİVEN, GÖZLÜK, ÇİZME

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri vatandaşlara        çeşitli kurslarla kurban kesimi için eğitim verildiğini ifade ederek, bu sayede Kurban Bayramında acil servislerde rastlanan el ve parmak yaralanmalarının en aza indirilmiş olduğu belirtildi. Yetkililer kurban keserken iş ve işçi sağlığı güvenliği bakımından yürürlükteki yönetmeliğe uygun olarak çelik eldiven, gözlük, çizme ve baret gibi eşyaların giyilmesinin gerektiğini belirti. Büyükşehir yetkilileri bilinçsizce yapılan kurban kesimlerinde hem insana hem de hayvana büyük zararlar verilebildiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.