Açık, güneşli günler

Gölcük 23.07.2013 - 10:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Açık, güneşli günler

Sağanak yağışlarla geçen günlerin ardından, hafta az bulutlu, güneşli başladı. Önümüzdeki üç gün boyunca da hava açık, az bulutlu geçecek. Hava sıcaklıkları da 30 derece ve üzerinde olacak. CUMARTESİ YAĞMUR Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, bölgemizde hava açık geçecek. En yüksek sıcaklık bugün (Salı) 30, yarın ve perşembe günü 32, cuma 31 derece bekleniyor. Cumartesi günü bölgemizde sağanak yağış bekleniyor. Ancak,.s sıcaklık 30 derece olacak. En düşük sıcaklıklar da 19-20 derece civarında olacak. Nem oranı genelde mevsim normalleri civarında bekleniyor. Nem oranı değerleri yarın % 90, cumartesi günü ise % 95 seviyelerinde yüksek gerçekleşecek.     

Sağanak yağışlarla geçen günlerin ardından, hafta az bulutlu, güneşli başladı. Önümüzdeki üç gün boyunca da hava açık, az bulutlu geçecek. Hava sıcaklıkları da 30 derece ve üzerinde olacak.

CUMARTESİ YAĞMUR

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, bölgemizde hava açık geçecek. En yüksek sıcaklık bugün (Salı) 30, yarın ve perşembe günü 32, cuma 31 derece bekleniyor. Cumartesi günü bölgemizde sağanak yağış bekleniyor. Ancak,.s sıcaklık 30 derece olacak. En düşük sıcaklıklar da 19-20 derece civarında olacak. Nem oranı genelde mevsim normalleri civarında bekleniyor. Nem oranı değerleri yarın % 90, cumartesi günü ise % 95 seviyelerinde yüksek gerçekleşecek. 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.