ACİL DURUM KOMİSYONU İLK TOPLANTISINI YAPTI

Gölcük 14.04.2016 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ACİL DURUM KOMİSYONU İLK TOPLANTISINI YAPTI

Gölcük Belediyesi İş Sağlığı Ve İş Güvenliği çalışmaları kapsamında oluşturulan “ Acil Durum Komisyonu” çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kanununa göre ve bu çalışmalar kapsamında oluşturulan “ Acil Durum Komisyonu” ile hassasiyetini ivedilikle gösteren Gölcük Belediyesi ilk toplantısını yaptı. İlk toplantısını gerçekleştiren komisyon üyeleri şu isimlerden oluşuyor,Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Oktay Keller, Zabıta Müdürü İrfan Çavuş, Fen İşleri Müdürü Nihat Baştürk, Elektrik İşleri Amiri Nejdet Gencer ve Temizlik İşleri Müdürü Serkan Aksöz. Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş Başkanlığındaki üst kurul, yaşanabilecek acil durum süreçlerinde Belediye’ce yapılacak hizmetlerin anında ve eksiksiz olarak yerine getirilmesi için duyarlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Bu anlamda üst kurul  üyeleri açıklamalarında “ Her ay düzenli bir şekilde yapılacak toplantılarda araç-gereç-teçhizat ve diğer konulardaki eksikler doğrultusunda ivedi kararlar alınacağı akabinde de gerekli personel tespitlerinin ve de eğitimlerinin yapılması doğrultusunda yetkilendirmelerin kararlaştırılacağı toplantılarla vatandaşlarımıza karşı hizmeti eksiksiz olması hedefinde çalışmalarımız devam edecek” denildi.  
Gölcük Belediyesi İş Sağlığı Ve İş Güvenliği çalışmaları kapsamında oluşturulan “ Acil Durum Komisyonu” çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kanununa göre ve bu çalışmalar kapsamında oluşturulan “ Acil Durum Komisyonu” ile hassasiyetini ivedilikle gösteren Gölcük Belediyesi ilk toplantısını yaptı. İlk toplantısını gerçekleştiren komisyon üyeleri şu isimlerden oluşuyor,Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Oktay Keller, Zabıta Müdürü İrfan Çavuş, Fen İşleri Müdürü Nihat Baştürk, Elektrik İşleri Amiri Nejdet Gencer ve Temizlik İşleri Müdürü Serkan Aksöz.

Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş Başkanlığındaki üst kurul, yaşanabilecek acil durum süreçlerinde Belediye’ce yapılacak hizmetlerin anında ve eksiksiz olarak yerine getirilmesi için duyarlı bir şekilde çalışmalarına başladı.

Bu anlamda üst kurul  üyeleri açıklamalarında “ Her ay düzenli bir şekilde yapılacak toplantılarda araç-gereç-teçhizat ve diğer konulardaki eksikler doğrultusunda ivedi kararlar alınacağı akabinde de gerekli personel tespitlerinin ve de eğitimlerinin yapılması doğrultusunda yetkilendirmelerin kararlaştırılacağı toplantılarla vatandaşlarımıza karşı hizmeti eksiksiz olması hedefinde çalışmalarımız devam edecek” denildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.