ACİL SERVİS YENİLENİYOR

Sağlık 21.11.2017 - 16:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ACİL SERVİS YENİLENİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Servisi, Gölcük Belediyesi ve bir hayırseverin katkılarıyla yenilenecek

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Servisi, Gölcük Belediyesi ve bir hayırseverin katkılarıyla yenilenecek. Gölcük Belediye Başkan Mehmet Ellibeş, yaptığı açıklamada, sağlığın herkes için önemli olduğunu belirterek, bu anlamda her zaman gerekli destekleri sağlayacaklarını söyledi. SALIĞA HER ZAMAN DESTEĞİZ Hastanenin üst yönetiminin acil servisin yenilenmesi için proje yaptığını ifade eden Ellibeş, "Biz de belediye olarak bu projeye destek vererek eksikliğini gidereceğiz. Yeni hastane yapılana kadar mevcut hastanemizin eksiklerini gidermek için elimizden gelen destekleri vererek ihtiyaçları karşılamaya çalışacağız." diye konuştu. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan da acil servis bölümünde, halka daha iyi hizmet vermesi için 11 hekimin bugün göreve başladığını işaret ederek, hekimlerin vatandaşlara daha iyi ortamda hizmet vermesi için mevcut acil servis bölümünde yenilikler yapılmasını uygun bulduklarını kaydetti. BELEDİYEYE TEŞEKKÜR Hastane yönetimi olarak projeyi yaptıklarını anlatan Pehlevan, "Bu projemize Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve bir de hayırsever vatandaşımız destek vererek yaklaşık 60 bin liralık bir projede hastanemizin masrafı olmadan gerçekleşecektir. Bugün çalışmalara başlanıyor. Projemize destek veren başta Mehmet Ellibeş ve hayırsever vatandaşımıza teşekkür ederim." ifadesini kullandı.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Servisi, Gölcük Belediyesi ve bir hayırseverin katkılarıyla yenilenecek

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Servisi, Gölcük Belediyesi ve bir hayırseverin katkılarıyla yenilenecek.

Gölcük Belediye Başkan Mehmet Ellibeş, yaptığı açıklamada, sağlığın herkes için önemli olduğunu belirterek, bu anlamda her zaman gerekli destekleri sağlayacaklarını söyledi.

SALIĞA HER ZAMAN DESTEĞİZ

Hastanenin üst yönetiminin acil servisin yenilenmesi için proje yaptığını ifade eden Ellibeş, "Biz de belediye olarak bu projeye destek vererek eksikliğini gidereceğiz. Yeni hastane yapılana kadar mevcut hastanemizin eksiklerini gidermek için elimizden gelen destekleri vererek ihtiyaçları karşılamaya çalışacağız." diye konuştu.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan da acil servis bölümünde, halka daha iyi hizmet vermesi için 11 hekimin bugün göreve başladığını işaret ederek, hekimlerin vatandaşlara daha iyi ortamda hizmet vermesi için mevcut acil servis bölümünde yenilikler yapılmasını uygun bulduklarını kaydetti.
BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
Hastane yönetimi olarak projeyi yaptıklarını anlatan Pehlevan, "Bu projemize Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve bir de hayırsever vatandaşımız destek vererek yaklaşık 60 bin liralık bir projede hastanemizin masrafı olmadan gerçekleşecektir. Bugün çalışmalara başlanıyor. Projemize destek veren başta Mehmet Ellibeş ve hayırsever vatandaşımıza teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.