LASTİK İŞ

Açılış İçin Gün Sayıyor !

Gölcük 16.08.2013 - 00:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Açılış İçin Gün Sayıyor !

Gölcük Belediyesinin ciddi ve özverili çalışmaları sonucu 4 ay önce temelleri atılan “Engelsiz Yaşam Merkezi” açılmak için gün sayıyor

Gölcük Belediyesinin ciddi ve özverili çalışmaları sonucu 4 ay önce temelleri atılan “Engelsiz  Yaşam Merkezi” açılmak için gün sayıyor. Engelli vatandaşlarımızı sosyal yaşama kazandırmak için çalışmalara hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi 4 ay önce başlattığı “Engelsiz Yaşam Merkezinde” sona gelindi. İnşat aşaması ve çevre düzenlemesi tamamlanan tesisin iç düzenleme çalışmaları devam ediyor. Engelli vatandaşlarımız için tesise gelecek araç gereçler ve mobilyalardan sonra kapılarını tüm engelli vatandaşlarımıza açacak. Hayata Tutunmak İçin Engeller Kalkacak. Gölcük Belediyesi tarafından engelli vatandaşlar için yaptırılan Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi engellileri adeta hayata bağlayacak. Buraya gelecek engelli vatandaşlar yapılan olanaklar çerçevesinde sosyal kültürel faaliyetlerde bulunabilecek. Hatta isteyen engelli vatandaşlar bu yaşam merkezin de alacakları eğitim ile meslek sahibi olabilecekler. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde engelli vatandaşlarımızı sosyal yaşama kazandıracak birçok aktivite bulunacak Engelli Yaşam Merkezinin açılması için en çok çaba gösteren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tesis ile ilgili olarak, “engelli vatandaşlarımız bu tesis içinde istedikleri gibi eğitim alıp kendilerini geliştirebilecekler. Katılacakları kurslarda alacakları eğitim ile sosyal yaşama daha rahat uyum sağlayabilecekler” dedi.
Gölcük Belediyesinin ciddi ve özverili çalışmaları sonucu 4 ay önce temelleri atılan “Engelsiz Yaşam Merkezi” açılmak için gün sayıyor

Gölcük Belediyesinin ciddi ve özverili çalışmaları sonucu 4 ay önce temelleri atılan “Engelsiz  Yaşam Merkezi” açılmak için gün sayıyor. Engelli vatandaşlarımızı sosyal yaşama kazandırmak için çalışmalara hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi 4 ay önce başlattığı “Engelsiz Yaşam Merkezinde” sona gelindi.

İnşat aşaması ve çevre düzenlemesi tamamlanan tesisin iç düzenleme çalışmaları devam ediyor. Engelli vatandaşlarımız için tesise gelecek araç gereçler ve mobilyalardan sonra kapılarını tüm engelli vatandaşlarımıza açacak. Hayata Tutunmak İçin Engeller Kalkacak.

Gölcük Belediyesi tarafından engelli vatandaşlar için yaptırılan Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi engellileri adeta hayata bağlayacak. Buraya gelecek engelli vatandaşlar yapılan olanaklar çerçevesinde sosyal kültürel faaliyetlerde bulunabilecek.

Hatta isteyen engelli vatandaşlar bu yaşam merkezin de alacakları eğitim ile meslek sahibi olabilecekler. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde engelli vatandaşlarımızı sosyal yaşama kazandıracak birçok aktivite bulunacak

Engelli Yaşam Merkezinin açılması için en çok çaba gösteren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tesis ile ilgili olarak, “engelli vatandaşlarımız bu tesis içinde istedikleri gibi eğitim alıp kendilerini geliştirebilecekler. Katılacakları kurslarda alacakları eğitim ile sosyal yaşama daha rahat uyum sağlayabilecekler” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.