ADALET 5 YIL SONRA GELDİ !

28.04.2019 - 21:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADALET 5 YIL SONRA GELDİ !

Balaban Döviz’in sahibi Müjdat Balaban’ı dolandırdığı iddia edilen E.K'ya verilen 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. E.K tutuklandı.

Gölcük’te Balaban Döviz’in sahibi Müjdat Balaban 15 yıl yanında çalıştırdığı dayısının oğlu E.K hakkında görevini kötüye kullanmaktan, 2013’ün Mayıs ayında dava açtı. E.K. tarafından dolandırıldığını belirten Müjdat Balaban’ın iddiasına göre kasadan 6 milyon lira habersizce alındı. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın sonucunda E.K 'ya 5 yıl hapis cezası verildi. Dava Yargıtay’a taşındı. Yargıtay bu dava hakkında Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararı onadı ve E.K tutuklandı. Bilirkişi raporuna göre dava sonunda E.K.’nın mal varlığına tedbir konulurken Karacan’ın sahip olduğu mallar satıldıktan sonra Müjdat Balaban’a olan 2 milyon 586 bin Euro’yu ödeyecek. CEZA TESELLİMİZ OLDU E.K'nın 5 yıllık hapis cezasının onanmasının ardından Müjdat Balaban ve ailesi hukuk mücadelesini kazanarak rahat bir nefes aldı. Müjdat Balaban Yargıtay kararının ardından “Uzun ve zorlu bir süreçten geçtik. Bugüne kadar verdiğimiz hukuk mücadelesini kazandığımız için mutluyum. Bizim mal varlığımızla kendisine haksız kazanç elde eden bu şahsın cezasını çekmesi bizim için tek tesellidir” dedi. Müjdat Balaban’ı dolandıran Erdem Karacan’ın sucu sabit görüldü ve tüm mal varlığına tedbir konuldu.
Balaban Döviz’in sahibi Müjdat Balaban’ı dolandırdığı iddia edilen E.K'ya verilen 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. E.K tutuklandı.

Gölcük’te Balaban Döviz’in sahibi Müjdat Balaban 15 yıl yanında çalıştırdığı dayısının oğlu E.K hakkında görevini kötüye kullanmaktan, 2013’ün Mayıs ayında dava açtı. E.K. tarafından dolandırıldığını belirten Müjdat Balaban’ın iddiasına göre kasadan 6 milyon lira habersizce alındı. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın sonucunda E.K 'ya 5 yıl hapis cezası verildi. Dava Yargıtay’a taşındı. Yargıtay bu dava hakkında Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararı onadı ve E.K tutuklandı. Bilirkişi raporuna göre dava sonunda E.K.’nın mal varlığına tedbir konulurken Karacan’ın sahip olduğu mallar satıldıktan sonra Müjdat Balaban’a olan 2 milyon 586 bin Euro’yu ödeyecek.

CEZA TESELLİMİZ OLDU

E.K'nın 5 yıllık hapis cezasının onanmasının ardından Müjdat Balaban ve ailesi hukuk mücadelesini kazanarak rahat bir nefes aldı. Müjdat Balaban Yargıtay kararının ardından “Uzun ve zorlu bir süreçten geçtik. Bugüne kadar verdiğimiz hukuk mücadelesini kazandığımız için mutluyum. Bizim mal varlığımızla kendisine haksız kazanç elde eden bu şahsın cezasını çekmesi bizim için tek tesellidir” dedi. Müjdat Balaban’ı dolandıran Erdem Karacan’ın sucu sabit görüldü ve tüm mal varlığına tedbir konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.