LASTİK İŞ

ADALET İÇİN İKİ DAKİKA DÜŞÜNDÜLER

Asayiş 30.06.2017 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADALET İÇİN İKİ DAKİKA DÜŞÜNDÜLER

CHP Genel Merkezinin talimatı üzerine Türkiye genelindeki CHP Örgütleri iki dakikalık Adaleti düşünüyorum eylemine başladı. CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri ve CHP’liler Değirmendere Çınarlık meydanında iki dakikalık adaleti düşünüyorum eylemini gerçekleştirdi.

CHP Gölcük ilçe  Başkanlığı’nın eylem için toplandığı adres ise Değirmendere Çınarlık Meydanı oldu. Dün saat 18.00’de yapılan eyleme, yaklaşık 100 partili ile vatandaşlar katıldı. ’Adalet’ yazılı pankartlar tutan partililer eylem sonrası sessizce dağıldılar. HER YERDE ADALET İSTİYORUZ CHP İlçe Başkanı ismet İşeri iki dakikalı adaleti düşünüyorum etkinliği öncesi kısa bir açıklama yaptı. Başkan işeri “ Adalet yürüyüşünden kastımız sadece mahkemelerde Adliyelerde ki adaletsizlik değil. Seçimde yapılan adaletsizlikler. Geçimde yapılan adaletsizlikler. Eğitimde, sağlıkta, memur alımlarında, işçi alımlarında yaşanan tüm adaletsizlikler için bir farkındalık ortaya koymaya çalışıyoruz.  Tüm örgütler Türkiye’nin her yerinde eş zamanlı iki dakikalık  Adaleti düşünme etkinliğini yapıyoruz. Burada şuna dikkat edeceğiz. genel başkanımız şunu ifade ediyor yürüyüşlerle ve bu tip etkinliklerde provokasyonlara gelmeyelim. dışarıdan gelecek söylemlere kulaklarınızı tıkayın. Bizim amacımız Ülkede adaletin her kes için eşit şekilde tesis edilmesidir. Biz bunun peşindeyiz. Kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün”dedi. EMNİYET GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR Başkan işeri “Emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. ben yürüyüşte bir çok etaba katıldım. Orada gerek jandarma gerek polisimiz inanılmaz bir koruma duvarı oluşturmuşlar. Biz kendimizi onlara emanet ediyoruz. Burada olsun her yerde onlara güvenimiz tamdır. bu günde burada bizim güvenliğimiz için varlar kendilerine teşekkür ediyorum. Her akşam Değirmendere ve Gölcük olmak üzere dönüşümlü olarak saat 18.00'da iki dakika adaleti düşünüyorum etkinliği devam edecek. iki dakika adaleti sessizce düşünüp ondan sonra gideceğiz”dedi. Konuşmanın ardından CHP’liler iki dakika Adaleti düşündükten sonra sessizce dağıldılar. 
CHP Genel Merkezinin talimatı üzerine Türkiye genelindeki CHP Örgütleri iki dakikalık Adaleti düşünüyorum eylemine başladı. CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri ve CHP’liler Değirmendere Çınarlık meydanında iki dakikalık adaleti düşünüyorum eylemini gerçekleştirdi.

CHP Gölcük ilçe  Başkanlığı’nın eylem için toplandığı adres ise Değirmendere Çınarlık Meydanı oldu. Dün saat 18.00’de yapılan eyleme, yaklaşık 100 partili ile vatandaşlar katıldı. ’Adalet’ yazılı pankartlar tutan partililer eylem sonrası sessizce dağıldılar.

HER YERDE ADALET İSTİYORUZ
CHP İlçe Başkanı ismet İşeri iki dakikalı adaleti düşünüyorum etkinliği öncesi kısa bir açıklama yaptı. Başkan işeri “ Adalet yürüyüşünden kastımız sadece mahkemelerde Adliyelerde ki adaletsizlik değil. Seçimde yapılan adaletsizlikler. Geçimde yapılan adaletsizlikler. Eğitimde, sağlıkta, memur alımlarında, işçi alımlarında yaşanan tüm adaletsizlikler için bir farkındalık ortaya koymaya çalışıyoruz.  Tüm örgütler Türkiye’nin her yerinde eş zamanlı iki dakikalık  Adaleti düşünme etkinliğini yapıyoruz. Burada şuna dikkat edeceğiz. genel başkanımız şunu ifade ediyor yürüyüşlerle ve bu tip etkinliklerde provokasyonlara gelmeyelim. dışarıdan gelecek söylemlere kulaklarınızı tıkayın. Bizim amacımız Ülkede adaletin her kes için eşit şekilde tesis edilmesidir. Biz bunun peşindeyiz. Kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün”dedi.

EMNİYET GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR
Başkan işeri “Emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. ben yürüyüşte bir çok etaba katıldım. Orada gerek jandarma gerek polisimiz inanılmaz bir koruma duvarı oluşturmuşlar. Biz kendimizi onlara emanet ediyoruz. Burada olsun her yerde onlara güvenimiz tamdır. bu günde burada bizim güvenliğimiz için varlar kendilerine teşekkür ediyorum. Her akşam Değirmendere ve Gölcük olmak üzere dönüşümlü olarak saat 18.00'da iki dakika adaleti düşünüyorum etkinliği devam edecek. iki dakika adaleti sessizce düşünüp ondan sonra gideceğiz”dedi. Konuşmanın ardından CHP’liler iki dakika Adaleti düşündükten sonra sessizce dağıldılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.