LASTİK İŞ
ismail

ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE EVLENDİLER

05.07.2017 - 09:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE EVLENDİLER

Adalet Yürüyüşü, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde sona ererken, kamp alanı evlenen çiftin mutluluğuna ev sahipliği yaptı. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ile konuşma bozukluğu uzmanı Şeyda Arslan kamp alanında evlendi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'nın kıydığı nikahta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Sevim Kılıçdaroğlu, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay nikah şahidi oldu. Kılıçdaroğlu genç çiftin evlilik cüzdanını, "Yuvayı dişi kuş yapar' diyerek Şeyda Arslan'a verdi. "EN ZOR KONUŞMALAR NİKAHTA YAPILAN KONUŞMALARDIR" En zor konuşmaların nikah konuşmaları olduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Şimdi size uzun bir nutuk çekeceğim. En zor konuşmalar nikahta yapılan konuşmalardır. En büyük arzumuz onların mutlu olmaları. Adalet için yürüyoruz. Ankara'da yolumuza başladık. İstanbul'a kadar yürüyeceğiz. Niçin yürüyoruz? Böyle mutlu tabloları görmek için yürüyoruz. Çocuklarımız, evlatlarımız ve torunlarımız güzel günler görsünler, her evde huzur olsun, ülkede huzur olsun, birlikte yaşama irademizi koyalım diye bu mücadeleyi yapıyoruz. Bu nikaha katıldığım için ve tanıklık yaptığım için son derece çok mutluyum. Kendilerini yürekten kutluyorum. Murat müthiş bir evet dedi. Ama dışarıda, evde nasıl der onu bilemiyorum. İçişleri bakanları evde çok güçlü olurlar. Bizde evde sesimiz o kadar güçlü çıkıyor mu, bilemiyorum. Tanığı burada. Elbette ki dişi kuş yuvayı yapar derler. Bu evin tapusu ve evin tapusunu evin hanımına teslim etmek benim açımdan da bir onur ve kendisine evlilik cüzdanını veriyorum" dedi. ÇOCUK İÇİN SÖZ VERDİLER Nikahın kıyılmasının ardından Kemal ve Sevim Kılıçdaroğlu çifti geline bilezik hediye etti. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman genç çiften çocukları olduğu taktirde kız olursa 'Adalet' ismini, erkek olursa adını 'Kemal' koyacakları şeklinde söz aldı. Daha sonra Murat Erinç nikaha katılanlara "Hak, hukuk, adalet" şeklinde slogan attırdı.
Adalet Yürüyüşü, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde sona ererken, kamp alanı evlenen çiftin mutluluğuna ev sahipliği yaptı. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ile konuşma bozukluğu uzmanı Şeyda Arslan kamp alanında evlendi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'nın kıydığı nikahta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Sevim Kılıçdaroğlu, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay nikah şahidi oldu. Kılıçdaroğlu genç çiftin evlilik cüzdanını, "Yuvayı dişi kuş yapar' diyerek Şeyda Arslan'a verdi.

"EN ZOR KONUŞMALAR NİKAHTA YAPILAN KONUŞMALARDIR"

En zor konuşmaların nikah konuşmaları olduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Şimdi size uzun bir nutuk çekeceğim. En zor konuşmalar nikahta yapılan konuşmalardır. En büyük arzumuz onların mutlu olmaları. Adalet için yürüyoruz. Ankara'da yolumuza başladık. İstanbul'a kadar yürüyeceğiz. Niçin yürüyoruz? Böyle mutlu tabloları görmek için yürüyoruz. Çocuklarımız, evlatlarımız ve torunlarımız güzel günler görsünler, her evde huzur olsun, ülkede huzur olsun, birlikte yaşama irademizi koyalım diye bu mücadeleyi yapıyoruz. Bu nikaha katıldığım için ve tanıklık yaptığım için son derece çok mutluyum. Kendilerini yürekten kutluyorum. Murat müthiş bir evet dedi. Ama dışarıda, evde nasıl der onu bilemiyorum. İçişleri bakanları evde çok güçlü olurlar. Bizde evde sesimiz o kadar güçlü çıkıyor mu, bilemiyorum. Tanığı burada. Elbette ki dişi kuş yuvayı yapar derler. Bu evin tapusu ve evin tapusunu evin hanımına teslim etmek benim açımdan da bir onur ve kendisine evlilik cüzdanını veriyorum" dedi.

ÇOCUK İÇİN SÖZ VERDİLER

Nikahın kıyılmasının ardından Kemal ve Sevim Kılıçdaroğlu çifti geline bilezik hediye etti. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman genç çiften çocukları olduğu taktirde kız olursa 'Adalet' ismini, erkek olursa adını 'Kemal' koyacakları şeklinde söz aldı. Daha sonra Murat Erinç nikaha katılanlara "Hak, hukuk, adalet" şeklinde slogan attırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.