LASTİK İŞ
ismail

‘’ADALETLİ VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ’’

Asayiş 23.02.2019 - 09:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’ADALETLİ VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ’’

Gölcük Belediye Başkan adayımız İsmet İşeri'nin Piyalepaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği mahalle toplantısına İl Başkanı Cengiz Sarıbay’da eşlik etti. Mahalleli CHP’lileri coşkuyla karşıladı.

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları Berna Çetin, Seda Oral, Nuri Top, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel de programa katılarak Piyalepaşa'nın coşkusuna ortak oldu. ADALETLİ VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ İşeri “CHP İl Başkanımız Cengiz Sarıbay’'ın da katılımıyla Piyalepaşa Mahallesi sakinleri ile buluştuk. Mahallelerimiz için yapacağımız projelerden, adaletli ve şeffaf belediyecilik anlayışımızdan ve emekçinin haklarını nasıl koruyacağımızdan bahsettik. Bizleri böylesine bir coşkuyla karşılayan herkese sonsuz teşekkür ederim”dedi. GALİBİYETİN AYAK SESLERİ Sarıbay “Gölcük Belediye Başkan adayımız İsmet İşeri'nin Piyalepaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği mahalle toplantısına gösterilen ilgi 31 Mart seçimlerinde yaşayacağımız galibiyetin ayak seslerini duyurdu”dedi.
Gölcük Belediye Başkan adayımız İsmet İşeri'nin Piyalepaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği mahalle toplantısına İl Başkanı Cengiz Sarıbay’da eşlik etti. Mahalleli CHP’lileri coşkuyla karşıladı.

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları Berna Çetin, Seda Oral, Nuri Top, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel de programa katılarak Piyalepaşa'nın coşkusuna ortak oldu.

ADALETLİ VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ
İşeri “CHP İl Başkanımız Cengiz Sarıbay’'ın da katılımıyla Piyalepaşa Mahallesi sakinleri ile buluştuk. Mahallelerimiz için yapacağımız projelerden, adaletli ve şeffaf belediyecilik anlayışımızdan ve emekçinin haklarını nasıl koruyacağımızdan bahsettik. Bizleri böylesine bir coşkuyla karşılayan herkese sonsuz teşekkür ederim”dedi.

GALİBİYETİN AYAK SESLERİ
Sarıbay “Gölcük Belediye Başkan adayımız İsmet İşeri'nin Piyalepaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği mahalle toplantısına gösterilen ilgi 31 Mart seçimlerinde yaşayacağımız galibiyetin ayak seslerini duyurdu”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.