ADANUR'UN DÜĞÜN TELAŞI

19.04.2019 - 21:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADANUR'UN DÜĞÜN TELAŞI

İlçemizin en renkli simalarından birisi olan ve yıllarıdr Kongre Sarayı karşısında bulunan Altın Kornet'in sahibi Cemal Adanur, pazar günü oğlu Caner'i evlendirmenin mutluluğunu ve heyecanı yaşıyor.

İlçemizin sevilen iki genci pazar günü hayatlarını birleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Gölcüklü Şefika ve Servet Özdil'in zarif kızları Ayşe Nur ile Ferihan ve Cemal Adanur çiftinin yakışıklı oğulları Caner Adanur, pazar günü evlilik kervanına katılacaklar. 20 Nisan  Cumartesi akşamı, Yazlık Ilıca Restaurant'ta yapılacak olan Kına Gecesi'nin ardından, Ayşe Nur ve Caner çifti Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda düzenlenecek olan düğün töreni ile bir ömür boyu evet diyerek evliler kervanına katılacaklar.  Bizde Gölcük Objektif Gazetesi olarak, Özdil ve Adanur ailelerini tebrik ediyor, Ayşe Nur ve Caner'e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
İlçemizin en renkli simalarından birisi olan ve yıllarıdr Kongre Sarayı karşısında bulunan Altın Kornet'in sahibi Cemal Adanur, pazar günü oğlu Caner'i evlendirmenin mutluluğunu ve heyecanı yaşıyor.

İlçemizin sevilen iki genci pazar günü hayatlarını birleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Gölcüklü Şefika ve Servet Özdil'in zarif kızları Ayşe Nur ile Ferihan ve Cemal Adanur çiftinin yakışıklı oğulları Caner Adanur, pazar günü evlilik kervanına katılacaklar. 20 Nisan  Cumartesi akşamı, Yazlık Ilıca Restaurant'ta yapılacak olan Kına Gecesi'nin ardından, Ayşe Nur ve Caner çifti Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda düzenlenecek olan düğün töreni ile bir ömür boyu evet diyerek evliler kervanına katılacaklar. 

Bizde Gölcük Objektif Gazetesi olarak, Özdil ve Adanur ailelerini tebrik ediyor, Ayşe Nur ve Caner'e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.