ADD '' BU SALDIRI MİLLİ BÜTÜNLÜĞÜMÜZE YAPILMIŞTIR''

Gölcük 16.03.2016 - 18:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ADD '' BU SALDIRI MİLLİ BÜTÜNLÜĞÜMÜZE YAPILMIŞTIR''

Atatürkçü Düşünce Dernepi Gölcük Şubesi, Ankara da meydana gelen terör olayının ardından açıklama yaptı. ADD Şube Başkanı İsmet Bucak " Bu saldırı milli birliğimize ve bütünlüğümüze yapılmıştır''dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi Ankara Güvenpark’ta meydana gelen alçakça saldırıyı değerlendirmiş ve aşağıdaki sonuca varmıştır. Adını Atatürk’ten alan, Türkiye Cumhuriyetinin varlığına ve bölünmez bütünlüğüne karşı yönelik her türlü saldırıya karşı kararlı bir şekilde örgütlü mücadele veren Atatürkçü Düşünce Derneği, bölücü terör örgütü ile arasına her anlamda sınır çekerek cepheden mücadele etmektedir. Bu saldırı milli birliğimize ve vatan bütünlüğümüze karşı yapılmıştır. Alçakça, kalleşçe ve insanlık dışı yapılan bu saldırıyı şiddetle lanetliyor ve buna neden olanları, destekçilerini, engel olmayanları, sorumluluklarını yerine getirmeyenleri kınıyoruz. Yaşadığımız bu olaylar ülkece içeriden ve dışarıdan saldırı altında olduğumuz ve bir ihanet süreci içinde bulunduğumuzu açıkça göstermektedir. Bu süreçten çıkmanın tek yolu her türlü siyasi düşünce ve ayrımcılıktan kurtularak milli birliğimizin sağlanması ve bunun açıkça gösterilmesidir. 2000’li Yılların başında devlet, ülkemizde terörü sonlandırmış iken, terör örgütlerini şımartıp büyüten, onlarla masaya oturup gizli pazarlıklarını ; ”barış, çözüm, AÇILIM” adları altında millete dayatanlar, polisi karakola, askeri kışlasına hapsedenler bugün gelinen noktanın tüm siyasi sorumluluğunu da üstlenmelidirler. Ülkesindeki yabancı elçiliklerin “bilip” internet sitelerinde, kendi vatandaşlarını ”uyardığı” bir terörist Saldırıyı engelleyemeyen siyasi sorumlular derhal istifa etmelidirler. Yaşanan hain saldırıda yaşamını yitiren yurttaşlarımızın ailelerine sabır, bütün ulusumuza başsağlığı diliyoruz.
Atatürkçü Düşünce Dernepi Gölcük Şubesi, Ankara da meydana gelen terör olayının ardından açıklama yaptı. ADD Şube Başkanı İsmet Bucak " Bu saldırı milli birliğimize ve bütünlüğümüze yapılmıştır''dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi Ankara Güvenpark’ta meydana gelen alçakça saldırıyı değerlendirmiş ve aşağıdaki sonuca varmıştır.

Adını Atatürk’ten alan, Türkiye Cumhuriyetinin varlığına ve bölünmez bütünlüğüne karşı yönelik her türlü saldırıya karşı kararlı bir şekilde örgütlü mücadele veren Atatürkçü Düşünce Derneği, bölücü terör örgütü ile arasına her anlamda sınır çekerek cepheden mücadele etmektedir.

Bu saldırı milli birliğimize ve vatan bütünlüğümüze karşı yapılmıştır. Alçakça, kalleşçe ve insanlık dışı yapılan bu saldırıyı şiddetle lanetliyor ve buna neden olanları, destekçilerini, engel olmayanları, sorumluluklarını yerine getirmeyenleri kınıyoruz.

Yaşadığımız bu olaylar ülkece içeriden ve dışarıdan saldırı altında olduğumuz ve bir ihanet süreci içinde bulunduğumuzu açıkça göstermektedir. Bu süreçten çıkmanın tek yolu her türlü siyasi düşünce ve ayrımcılıktan kurtularak milli birliğimizin sağlanması ve bunun açıkça gösterilmesidir.

2000’li Yılların başında devlet, ülkemizde terörü sonlandırmış iken, terör örgütlerini şımartıp büyüten, onlarla masaya oturup gizli pazarlıklarını ; ”barış, çözüm, AÇILIM” adları altında millete dayatanlar, polisi karakola, askeri kışlasına hapsedenler bugün gelinen noktanın tüm siyasi sorumluluğunu da üstlenmelidirler.

Ülkesindeki yabancı elçiliklerin “bilip” internet sitelerinde, kendi vatandaşlarını ”uyardığı” bir terörist Saldırıyı engelleyemeyen siyasi sorumlular derhal istifa etmelidirler.

Yaşanan hain saldırıda yaşamını yitiren yurttaşlarımızın ailelerine sabır, bütün ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.