LASTİK İŞ

ADD' DE EŞGÜDÜM TOPLANTISI

Gündem 18.08.2018 - 18:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD' DE EŞGÜDÜM TOPLANTISI

ADD'de eşgüdüm toplantısı Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubeleri GYK üyesi İsmet Bucak başkanlığında eşgüdüm toplantısı gerçekleştirdi

Kocaeli'de faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubeleri GYK üyesi İsmet Bucak başkanlığında gerçekleştirdikleri toplantıda, İzmit Şubesi eşgüdüm şube seçilirken, Yahyakaptan ve Derince Şubeleri eşgüdüm kuruluna seçildi. Görüş alışverişinde bulunuldu ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas toplantı konusu hakkında bilgiler vererek; “Kocaeli'deki ADD Şubeleri olarak GYK üyemiz İsmet Bucak başkanlığında yaptığımız toplantıda İzmit Şubemiz eşgüdüm şube seçilirken, Yahyakaptan ve Derince Şubelerimiz eşgüdüm kuruluna seçilmişlerdir. Toplantıda ayrıca ileride yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde ve Türkiye'nin içinde bulunduğu gündemle ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştur" dedi. Eşgüdüm şube ve kurul nedir? Eşgüdüm şube ve kurulları hakkında bilgi veren Ahmet Kavas, “ADD içinde katılımcı demokrasiyi geliştirmek, daha aktif ve güçlü bir örgüt yapısına kavuşmak, dayanışma ve disiplin içinde ortak davranış ve sorumluluk kültürünü güçlendirmek, çalışmaların daha yaygın, verimli ve etkin yapılmasını sağlayarak halkımızda var olan Atatürkçü Düşünceyi bir eylem ve tavır alma bayrağı yapmak amacıyla, Şubelerimizin kendi kararlarıyla yapacakları etkinliklerin yanında iller ve bu yönerge ekinde gösterilen bölgeler bazında daha geniş katılımlı etkinliklerin eşgüdüm içinde yapılmasını sağlamak üzere ‘İl Eşgüdüm Şubeleri’ ve ‘Bölge Eşgüdüm Kurulları’ oluşturulmuştur” diye açıkladı.
ADD'de eşgüdüm toplantısı Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubeleri GYK üyesi İsmet Bucak başkanlığında eşgüdüm toplantısı gerçekleştirdi

Kocaeli'de faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubeleri GYK üyesi İsmet Bucak başkanlığında gerçekleştirdikleri toplantıda, İzmit Şubesi eşgüdüm şube seçilirken, Yahyakaptan ve Derince Şubeleri eşgüdüm kuruluna seçildi.

Görüş alışverişinde bulunuldu

ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas toplantı konusu hakkında bilgiler vererek; “Kocaeli'deki ADD Şubeleri olarak GYK üyemiz İsmet Bucak başkanlığında yaptığımız toplantıda İzmit Şubemiz eşgüdüm şube seçilirken, Yahyakaptan ve Derince Şubelerimiz eşgüdüm kuruluna seçilmişlerdir. Toplantıda ayrıca ileride yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde ve Türkiye'nin içinde bulunduğu gündemle ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştur" dedi.

Eşgüdüm şube ve kurul nedir?
Eşgüdüm şube ve kurulları hakkında bilgi veren Ahmet Kavas, “ADD içinde katılımcı demokrasiyi geliştirmek, daha aktif ve güçlü bir örgüt yapısına kavuşmak, dayanışma ve disiplin içinde ortak davranış ve sorumluluk kültürünü güçlendirmek, çalışmaların daha yaygın, verimli ve etkin yapılmasını sağlayarak halkımızda var olan Atatürkçü Düşünceyi bir eylem ve tavır alma bayrağı yapmak amacıyla, Şubelerimizin kendi kararlarıyla yapacakları etkinliklerin yanında iller ve bu yönerge ekinde gösterilen bölgeler bazında daha geniş katılımlı etkinliklerin eşgüdüm içinde yapılmasını sağlamak üzere ‘İl Eşgüdüm Şubeleri’ ve ‘Bölge Eşgüdüm Kurulları’ oluşturulmuştur” diye açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.