ADD'DE KURSLAR AÇILIYOR

08.02.2018 - 19:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD'DE KURSLAR AÇILIYOR

ADD Gölcük Şubesi güzel sanatların her dalında açtığı kültür sanat kurslarına kursiyerleri davet ediyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi sanatın her dalında açtığı kültür sanat kurslarına devam ediyor ve sanatsever halkımızı kurslara katılmaya davet ediyor. ADD Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak yaptığı açıklamada “Geçen seneden beri devam eden Türk Sanat Müziği (TSM) koromuz şef Gülçin Çobanoğlu yönetiminde çalışmalarına devam etmektedir. TSM koromuz kadrosunu tamamlamış olup çalışmalarını aralıksız sürdürmekte ve verdiği konserlerle halkımızla buluşmaktadır. KAYITLAR DEVAM EDİYOR Bu sezon başladığımız Türk Halk Müziği (THM) koromuz Şef Yasin Koçman yönetiminde çalışmalarına başlamış olup koroda yer almak isteyen müzikseverleri beklemekteyiz. Nihal İzlal Tezgiden hocanın yönetiminde resim kursumuz başlamış olup kursiyer kayıtları devam etmektedir. Yılların tiyatrocusu Ayhan Tanrıver yönetiminde başlayacak olan tiyatro ve drama kursumuza, oyuncu ve seslendirme sanatçısı İsa Telci yönetiminde başlayacak diksiyon kursumuza ve ayrıca gitar kursumuza kursiyer kayıtlarımız devam etmektedir” dedi. ÜYELİK ŞARTI ARANMIYOR ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir” ve  “Bir milletin sanat yeteneği, güzel sanatlara verdiği değerle ölçülür” deyişlerine sadık kalarak güzel sanatların her dalında kurslar açmayı amaçlıyoruz. Kurslarımıza kayıtlarımız devam etmektedir. Üyelik şartı aramıyoruz, sanatsever halkımızı kurslarımıza bekliyoruz. ADD Gölcük Şube’nin Değirmendere Cumhuriyet Caddesindeki lokalimize gelerek veya 0262 426 1881 nolu telefondan bilgi alabilirler ve kayıt yaptırabilirler” şeklinde konuştu.
ADD Gölcük Şubesi güzel sanatların her dalında açtığı kültür sanat kurslarına kursiyerleri davet ediyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi sanatın her dalında açtığı kültür sanat kurslarına devam ediyor ve sanatsever halkımızı kurslara katılmaya davet ediyor. ADD Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak yaptığı açıklamada “Geçen seneden beri devam eden Türk Sanat Müziği (TSM) koromuz şef Gülçin Çobanoğlu yönetiminde çalışmalarına devam etmektedir. TSM koromuz kadrosunu tamamlamış olup çalışmalarını aralıksız sürdürmekte ve verdiği konserlerle halkımızla buluşmaktadır.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Bu sezon başladığımız Türk Halk Müziği (THM) koromuz Şef Yasin Koçman yönetiminde çalışmalarına başlamış olup koroda yer almak isteyen müzikseverleri beklemekteyiz. Nihal İzlal Tezgiden hocanın yönetiminde resim kursumuz başlamış olup kursiyer kayıtları devam etmektedir.

Yılların tiyatrocusu Ayhan Tanrıver yönetiminde başlayacak olan tiyatro ve drama kursumuza, oyuncu ve seslendirme sanatçısı İsa Telci yönetiminde başlayacak diksiyon kursumuza ve ayrıca gitar kursumuza kursiyer kayıtlarımız devam etmektedir” dedi.

ÜYELİK ŞARTI ARANMIYOR

ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir” ve  “Bir milletin sanat yeteneği, güzel sanatlara verdiği değerle ölçülür” deyişlerine sadık kalarak güzel sanatların her dalında kurslar açmayı amaçlıyoruz. Kurslarımıza kayıtlarımız devam etmektedir. Üyelik şartı aramıyoruz, sanatsever halkımızı kurslarımıza bekliyoruz. ADD Gölcük Şube’nin Değirmendere Cumhuriyet Caddesindeki lokalimize gelerek veya 0262 426 1881 nolu telefondan bilgi alabilirler ve kayıt yaptırabilirler” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.