ADD'DEN BAŞKAN'A ZİYARET

Gölcük 09.02.2019 - 16:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD'DEN BAŞKAN'A ZİYARET

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, yapılan kongrelerinin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, yeni yönetimive Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci yönetim kurulu olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.  Dernek Başkanı Cemil Özbaş, “Kongremizi yapmamızın ardından başkanlık görevine seçildim. Yeni yönetim kurulumuzu tanıtmak üzere sizi ziyaret etmek istedik. Yeni yönetimimiz ile birlikte derneğimizin adını daha iyi yerlere taşımak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Başkana kravat hediye ettiler Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ADD Gölcük Şubesi’nin yapmış olduğu ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “İlçemizdeki her bir sivil toplum kuruluşu, Gölcük’e farklı katkılar sağlıyor. Sizin de Ulu Önder Atatürk’ün düşüncelerini yansıtmak gibi bir göreviniz söz konusu. Genel kurulunuzun hayırlı olmasını diliyor, yeni yönetiminize de başarılar temennilerimi sunuyorum. Bundan sonraki dönemde de çalışmalarınızın artarak devam etmesini dilerim” dedi.  ADD Gölcük Şubesi Yönetimi, Başkan Ellibeş’e ziyaretin sonunda Atatürk siluetli bir kravat hediye etti.  
ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, yapılan kongrelerinin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, yeni yönetimive Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci yönetim kurulu olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.  Dernek Başkanı Cemil Özbaş, “Kongremizi yapmamızın ardından başkanlık görevine seçildim. Yeni yönetim kurulumuzu tanıtmak üzere sizi ziyaret etmek istedik. Yeni yönetimimiz ile birlikte derneğimizin adını daha iyi yerlere taşımak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkana kravat hediye ettiler
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ADD Gölcük Şubesi’nin yapmış olduğu ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “İlçemizdeki her bir sivil toplum kuruluşu, Gölcük’e farklı katkılar sağlıyor. Sizin de Ulu Önder Atatürk’ün düşüncelerini yansıtmak gibi bir göreviniz söz konusu. Genel kurulunuzun hayırlı olmasını diliyor, yeni yönetiminize de başarılar temennilerimi sunuyorum. Bundan sonraki dönemde de çalışmalarınızın artarak devam etmesini dilerim” dedi. 

ADD Gölcük Şubesi Yönetimi, Başkan Ellibeş’e ziyaretin sonunda Atatürk siluetli bir kravat hediye etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.