ADD'DEN KAYNAŞMA ÇAYI

Gündem 05.02.2019 - 09:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD'DEN KAYNAŞMA ÇAYI

Gölcük’ün en aktif derneklerinden birisi olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nde geçen hafta yapılan genel kurulla göreve başlayan Cemil Özbaş ve ekibi Tanışma ve Teşekkür kahvaltısı düzenledi.

Gölcük ADD Derneğine yeni seçilen Cemil Özbaş ve yönetimi  düzenledikleri tanışma teşekkür çayında yoğun ilgi ile karşılandı.  “Tanışma ve teşekkür” çayı ADD'nin Yüzbaşılar sahilindeki lokalinde düzenlendi.Düzenlenen etkimlikte konuşma yapan Başkan Cemil Özbaş  “Derneğimiz bir süreden beri ne yazık ki oldukça etkisiz duruma gelmişti. Bunu görmenin bizler gibi sizleri de üzdüğünü biliyoruz. Atatürk ilke ve inkılaplarına en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde daha aktif, daha faal olmalıydık. Bizlere, Atatürkçülere de bu yakışırdı. Böyle düşünerek geçen hafta yapılan kongrede adaylığımızı koyduk, sizlerin de destek ve teveccühünüzle kazandık. Bundan sonra derneğimiz eski aktif ve faal durumuna dönecek, hatta daha da ileri gidecektir. Gerek geçen haftaki kongremizde, gerekse bu davetimizi kırmayıp buraya geldiğiniz için siz üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha da çoğalacağız, sizlerin destek vererek sunacağınız tekliflerin ışığında derneğimiz çok daha güzel işler yapacaktır.” dedi.
Gölcük’ün en aktif derneklerinden birisi olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nde geçen hafta yapılan genel kurulla göreve başlayan Cemil Özbaş ve ekibi Tanışma ve Teşekkür kahvaltısı düzenledi.

Gölcük ADD Derneğine yeni seçilen Cemil Özbaş ve yönetimi  düzenledikleri tanışma teşekkür çayında yoğun ilgi ile karşılandı.

 “Tanışma ve teşekkür” çayı ADD'nin Yüzbaşılar sahilindeki lokalinde düzenlendi.Düzenlenen etkimlikte konuşma yapan Başkan Cemil Özbaş  “Derneğimiz bir süreden beri ne yazık ki oldukça etkisiz duruma gelmişti. Bunu görmenin bizler gibi sizleri de üzdüğünü biliyoruz. Atatürk ilke ve inkılaplarına en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde daha aktif, daha faal olmalıydık. Bizlere, Atatürkçülere de bu yakışırdı. Böyle düşünerek geçen hafta yapılan kongrede adaylığımızı koyduk, sizlerin de destek ve teveccühünüzle kazandık. Bundan sonra derneğimiz eski aktif ve faal durumuna dönecek, hatta daha da ileri gidecektir. Gerek geçen haftaki kongremizde, gerekse bu davetimizi kırmayıp buraya geldiğiniz için siz üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha da çoğalacağız, sizlerin destek vererek sunacağınız tekliflerin ışığında derneğimiz çok daha güzel işler yapacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.