LASTİK İŞ
ismail

ADD'DEN MUHTEŞEM KONSER

19.05.2016 - 15:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ADD'DEN MUHTEŞEM KONSER

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Değirmendere Kültür Merkezi'nde konser düzenledi. Gerçekleştirilen konsere yoğun katılım sağlandı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Değirmendere Kültür Merkezi'nde konser düzenledi. Gerçekleştirilen konsere yoğun katılım sağlandı.  YOĞUN KATILIM ADD Gölcük Şubesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserine CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yönetimi, Türkiye Muhtarlar Dermeği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, ADD Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak, İkinci Başkan Ayşe Çelik, ADD Üyeleri ve  çok sayıda vatandaşlar katıldı.  ATAYA SEVGİMİZ SONSUZA KADAR SÜRECEK Konsere başlamadan önce konuşma yapan ADD Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak, şu sözleri dile getirdi: "Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum günüm dediği ve gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserimizi bu yılda gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Katılımınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Bizler ülkemizi, vatanımızı çok seviyoruz. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu kötü durumdan, bizi uçuruma sürükleyen adımlardan Atatürk'ün fikirleri  ve yol gösterdiği bilgiler ışığında ilerleyerek aydınlığa çıkacağız. Ülkemiz tarihi boyunca iç ve dış tehlikeler görmüş, fakat bunlara yenilmemiştir. Ebedi komutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygı ve sevgimiz sonsuza kadar sürecektir.Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubemizin 10. yılını kutlarken, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın coşkusunu birlikte yaşamaktayız. Bugün gerçekleştirdiğimiz konserimizde bu coşku dile gelecektir. Hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum." BİR BİRİNDEN GÜZEL ESERLER ADD Gölcük Şubesinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konseri katılanlarca oldukça beğenildi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği müzikler dile gelirken,  konser programına katılım sağlayanlar konser sonunda salondan memnuniyetle ayrıldı.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Değirmendere Kültür Merkezi'nde konser düzenledi. Gerçekleştirilen konsere yoğun katılım sağlandı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Değirmendere Kültür Merkezi'nde konser düzenledi. Gerçekleştirilen konsere yoğun katılım sağlandı. 
YOĞUN KATILIM
ADD Gölcük Şubesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserine CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yönetimi, Türkiye Muhtarlar Dermeği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, ADD Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak, İkinci Başkan Ayşe Çelik, ADD Üyeleri ve  çok sayıda vatandaşlar katıldı. 
ATAYA SEVGİMİZ SONSUZA KADAR SÜRECEK
Konsere başlamadan önce konuşma yapan ADD Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak, şu sözleri dile getirdi: "Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum günüm dediği ve gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserimizi bu yılda gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Katılımınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Bizler ülkemizi, vatanımızı çok seviyoruz. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu kötü durumdan, bizi uçuruma sürükleyen adımlardan Atatürk'ün fikirleri  ve yol gösterdiği bilgiler ışığında ilerleyerek aydınlığa çıkacağız. Ülkemiz tarihi boyunca iç ve dış tehlikeler görmüş, fakat bunlara yenilmemiştir. Ebedi komutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygı ve sevgimiz sonsuza kadar sürecektir.Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubemizin 10. yılını kutlarken, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın coşkusunu birlikte yaşamaktayız. Bugün gerçekleştirdiğimiz konserimizde bu coşku dile gelecektir. Hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum."
BİR BİRİNDEN GÜZEL ESERLER
ADD Gölcük Şubesinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konseri katılanlarca oldukça beğenildi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği müzikler dile gelirken,  konser programına katılım sağlayanlar konser sonunda salondan memnuniyetle ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.