LASTİK İŞ

ADD’DEN MUHTEŞEM KONSER

01.04.2018 - 17:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD’DEN MUHTEŞEM KONSER

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi Değirmendere Kültür Merkezinde Mehmetçik Vakfı yararına Türk Müziği topluluğu konseri düzenledi. Konsere yoğun ilgi oldu. Ünlü sanatçı Bülent Yağızer de konsere konuk olarak katılarak sahne aldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Değirmendere Kültür Merkezinde Mehmetçik Vakfı yararına konser düzenledi. Ünlü sanatçı Bülent Yağızer de konsere konuk olarak katılarak sahne aldı. Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi Değirmendere Kültür Merkezinde Mehmetçik Vakfı yararına Türk Müziği topluluğu konseri düzenledi. Konsere yoğun ilgi oldu.  ADD Türk Sanat Müziği korosu Değirmendere Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde dinleyenlerin ruhlarına hitap etti, kulaklarının pasını sildi. Kültür Merkezi’ni hıncahınç dolduran müzikseverler koronun şarkılarını ayakta alkışladılar.   Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanlığı’nın Türk Sanat Müziği korosu aylardan beri sürdürdükleri çalışmalarını beğeniye sundu. Şef Gülçin Çobanoğlu yönetiminde hazırlanan koro konserinde Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirdi.   SEVİLEN ESERLER Şef Gülçin Çobanoğlu yönetimindeki ADD Gölcük Şubesi’nin korosunda; Beyhan Çıkıkçıoğlu, Mete Kavcı, Aynur Avcu, Cemil Yunak, Mehmet Ali Gözden, Ayla Gökengin Şener, Bahadır Açıkbaş, Hale Özçakmak Ekit, Sıdıka Kocaman, Oktay Seçer, Bülent Öztürk, Belgin Ateş, Fuat Çandarlı  görev aldılar. Konserde; Bir garip yolcuyum, Aşkımla oynama, Yıllar sonra rastladım, İçin için yanıyor, Baharı bekleyen, Hüsranla gönül, Aşkım bahardı, Gülmedi şu bahtım, Kalbimde gizli bir sevgi, İkinci bahar, gibi Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarını koro olarak seslendirdiler. İZMİR MARŞI Konse sonunda izleyicilere bayraklar dağıttılar. Kapanışta final olarak “İzmir Marşı”nı koro ve tüm izleyiciler hep birlikte bayraklarını sallayarak ayakta okudular. Konseri izleyen müzikseverler Şef Gülçin Çobanoğlu’na ve onun yönetimindeki koro üyelerine ve sazendelere ayakta alkışlarla teşekkürlerini sundular. MEHMETÇİK VAKFI İÇİN YARDIM TOPLANDI ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak “Derneğimizin Türk Müziği Topluluğunun konserlerine katılan herkese teşekkür ediyorum. Ücretsiz olarak verilen konserimizde Mehmetçik Vakfı yararına bağış toplandı. Konserimize katılan tüm dostlarımızı ve sanatsever Gölcük halkımıza teşekkür ediyorum” dedi
Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi Değirmendere Kültür Merkezinde Mehmetçik Vakfı yararına Türk Müziği topluluğu konseri düzenledi. Konsere yoğun ilgi oldu. Ünlü sanatçı Bülent Yağızer de konsere konuk olarak katılarak sahne aldı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Değirmendere Kültür Merkezinde Mehmetçik Vakfı yararına konser düzenledi. Ünlü sanatçı Bülent Yağızer de konsere konuk olarak katılarak sahne aldı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi Değirmendere Kültür Merkezinde Mehmetçik Vakfı yararına Türk Müziği topluluğu konseri düzenledi. Konsere yoğun ilgi oldu. 
ADD Türk Sanat Müziği korosu Değirmendere Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde dinleyenlerin ruhlarına hitap etti, kulaklarının pasını sildi. Kültür Merkezi’ni hıncahınç dolduran müzikseverler koronun şarkılarını ayakta alkışladılar.
 
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanlığı’nın Türk Sanat Müziği korosu aylardan beri sürdürdükleri çalışmalarını beğeniye sundu. Şef Gülçin Çobanoğlu yönetiminde hazırlanan koro konserinde Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirdi.
 
SEVİLEN ESERLER
Şef Gülçin Çobanoğlu yönetimindeki ADD Gölcük Şubesi’nin korosunda; Beyhan Çıkıkçıoğlu, Mete Kavcı, Aynur Avcu, Cemil Yunak, Mehmet Ali Gözden, Ayla Gökengin Şener, Bahadır Açıkbaş, Hale Özçakmak Ekit, Sıdıka Kocaman, Oktay Seçer, Bülent Öztürk, Belgin Ateş, Fuat Çandarlı  görev aldılar. Konserde; Bir garip yolcuyum, Aşkımla oynama, Yıllar sonra rastladım, İçin için yanıyor, Baharı bekleyen, Hüsranla gönül, Aşkım bahardı, Gülmedi şu bahtım, Kalbimde gizli bir sevgi, İkinci bahar, gibi Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarını koro olarak seslendirdiler.
İZMİR MARŞI
Konse sonunda izleyicilere bayraklar dağıttılar. Kapanışta final olarak “İzmir Marşı”nı koro ve tüm izleyiciler hep birlikte bayraklarını sallayarak ayakta okudular. Konseri izleyen müzikseverler Şef Gülçin Çobanoğlu’na ve onun yönetimindeki koro üyelerine ve sazendelere ayakta alkışlarla teşekkürlerini sundular.
MEHMETÇİK VAKFI İÇİN YARDIM TOPLANDI
ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak “Derneğimizin Türk Müziği Topluluğunun konserlerine katılan herkese teşekkür ediyorum. Ücretsiz olarak verilen konserimizde Mehmetçik Vakfı yararına bağış toplandı. Konserimize katılan tüm dostlarımızı ve sanatsever Gölcük halkımıza teşekkür ediyorum” dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.