ADD'DEN ÖĞRENCİLERE BURS

Eğitim 23.10.2019 - 17:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD'DEN ÖĞRENCİLERE BURS

ADD Gölcük Şubesi yaptığı etkinliklerden elde ettiği geliri ve üyelerinin yaptığı bağışları ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vererek Atatürkçü nesiller yetiştirilmesine öncülük yapıyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği  Gölcük Şubesi yıl içinde birçok etkinlikler yaparak ve hayırsever üyelerinden elde edilen bağışlarla öğrencilere burslar vererek gelecek nesillerin vatansever Atatürkçü olarak yetişmelerine katkı sağlamaya çalışıyor. Bu konu hakkında açıklama yapan ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş “Derneğimiz senelerden beri öğrencilerimize burs veriyor. Geçen yıl 11 öğrencimize aylık 150 TL burs vererek eğitimlerine katkı sağladık. Bu yıl öğrencilerimizin daha da zorlandığını düşünerek bursumuzu aylık 200 TL'ye çıkardık” dedi. BAĞIŞLARI BEKLİYORUZ Özbaş  “Bu eğitim yılında şartlarımızı zorlayarak 20 öğrenciye burs verme taahhüdünde bulunduğumuz için, üyelerimiz ile tüm Gölcük ve Değirmendere halkını öğrenci burs havuzumuza bağışta bulunmaya davet ediyoruz. Bağış yapmak isteyen gönüllülerimiz derneğimize gelerek veya Burs Havuzu için İş Bankası Gölcük Şubesinde açtığımız TR31 0006 4000 0012 4231 1714 12 nolu hesaba yardımlarını yapabilirler” şeklinde konuştu.
ADD Gölcük Şubesi yaptığı etkinliklerden elde ettiği geliri ve üyelerinin yaptığı bağışları ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vererek Atatürkçü nesiller yetiştirilmesine öncülük yapıyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği  Gölcük Şubesi yıl içinde birçok etkinlikler yaparak ve hayırsever üyelerinden elde edilen bağışlarla öğrencilere burslar vererek gelecek nesillerin vatansever Atatürkçü olarak yetişmelerine katkı sağlamaya çalışıyor. Bu konu hakkında açıklama yapan ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş “Derneğimiz senelerden beri öğrencilerimize burs veriyor. Geçen yıl 11 öğrencimize aylık 150 TL burs vererek eğitimlerine katkı sağladık. Bu yıl öğrencilerimizin daha da zorlandığını düşünerek bursumuzu aylık 200 TL'ye çıkardık” dedi.

BAĞIŞLARI BEKLİYORUZ
Özbaş  “Bu eğitim yılında şartlarımızı zorlayarak 20 öğrenciye burs verme taahhüdünde bulunduğumuz için, üyelerimiz ile tüm Gölcük ve Değirmendere halkını öğrenci burs havuzumuza bağışta bulunmaya davet ediyoruz. Bağış yapmak isteyen gönüllülerimiz derneğimize gelerek veya Burs Havuzu için İş Bankası Gölcük Şubesinde açtığımız TR31 0006 4000 0012 4231 1714 12 nolu hesaba yardımlarını yapabilirler” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.