ADD’DEN TİYATROYA DAVET

Gündem 18.04.2019 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD’DEN TİYATROYA DAVET

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cemil Özbaş ve yöneticisi Halil Küçükparlak gazetemizi ziyaret ederek bu akşam yapılacak olan tiyatro etkinliğine davet etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cemil Özbaş ve yöneticisi Halil Küçükparlak gazetemizi ziyaret ederek  bu akşam yapılacak olan  tiyatro etkinliğine davet etti. ADD Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından tiyatro etkinliği düzenleniyor. Derin Sahne oyuncuları tarafından sahnelenecek Hayatın her tonu tiyatro oyununu  Gölcük Kongre Sarayı’nda bu akşam  saat  19.00’de başlayacak. Öbaş “Tiyatroyu Gölcük halkının ayağına getiriyoruz” Hakan Alkan ‘ın uyarlayıp yönettiği müziklerini Selin Yılmaz, Afiş ve tasarımın  Burak Dikilitaş yaptı.  Gazetemizi ziyaret eden Özbaş “Tiyatroyu Gölcük halkının ayağına getiriyoruz. Oyunu izlemek isteyen herkesi Gölcük Kongre Sarayında  saat 19.00’da sahnelenecek. Sanatsever halkımızı Kongre Sarayı’na oyunu izlemeye bekliyoruz” dedi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cemil Özbaş ve yöneticisi Halil Küçükparlak gazetemizi ziyaret ederek bu akşam yapılacak olan tiyatro etkinliğine davet etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cemil Özbaş ve yöneticisi Halil Küçükparlak gazetemizi ziyaret ederek  bu akşam yapılacak olan  tiyatro etkinliğine davet etti.

ADD Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından tiyatro etkinliği düzenleniyor. Derin Sahne oyuncuları tarafından sahnelenecek Hayatın her tonu tiyatro oyununu  Gölcük Kongre Sarayı’nda bu akşam  saat  19.00’de başlayacak.
Öbaş “Tiyatroyu Gölcük halkının ayağına getiriyoruz”
Hakan Alkan ‘ın uyarlayıp yönettiği müziklerini Selin Yılmaz, Afiş ve tasarımın  Burak Dikilitaş yaptı.  Gazetemizi ziyaret eden Özbaş “Tiyatroyu Gölcük halkının ayağına getiriyoruz. Oyunu izlemek isteyen herkesi Gölcük Kongre Sarayında  saat 19.00’da sahnelenecek. Sanatsever halkımızı Kongre Sarayı’na oyunu izlemeye bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.