ADD GENÇLİK EĞİTİM KOMİSYONU KURDU

07.08.2017 - 09:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD GENÇLİK EĞİTİM KOMİSYONU KURDU

ADD Gölcük Gençlik Kolları Eğitim Kulübünün temellerini attı.Eğitim kulübünün sorumlusu Tuğçe ATEŞ oldu.

ADD Gölcük Eğitim Kulübü toplantımızı gerçekleştirdik. Eğitim kulübümüzün başlangıcını 27 Ağustos 2017 Pazar günü yapılmasının kararını aldık.Sadece tarihi değil,sosyoloji,ülke gündemi,dış politika vb konular üzerinde yoğunlaşacak kulübümüzde yer alacak yeni arkadaşlar arıyoruz. Türk Gençliği geçmişini bilerek ve geçmişte yaşanılan mücadeleyi yorumlayarak ülke gündemini tartışıp fikir sahibi olacaklar. Gençlik olarak kendimizi teknolojiye yenik düşürerek kitap okumaktan araştırmaktan uzaklaşıyoruz. Eğitim kulübümüzde pazar gününü derneğimizde geçirerek okuyacak,araştıracak hayata geçirdiğimiz bu projenin başarılı olması için mücadele vereceğiz. Atatürkçü düşünceyi hakim kılmak için girdiğimiz bu yolda oyun hamuruna çevrilen bir eğitim sisteminin eseriyle dünyada hangi konumda olduğumuzu görüyor giderek başarıdan uzaklaşıyoruz. Mustafa Kemal'in fikirlerini uygulamadıkça,tarihte verilen mücadeleyi anlamadıkça o ruhu taşımadıkça başarılı olamayacağız. Geleceği bizler olan ülkemizde bu vatana hizmeti vazife edinmiş gençler olarak önceliğimizi eğitime ayırarak güçlü ve kendini kolayca ifade edebilen bir gençliğin oluşumunu sağlayacağız. Kocaeli Üniversitesinden değerli hocalarımızla irtibat kurarak kendilerini derneğimize davet edeceğiz. Unutulmamalıdır ki Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.
ADD Gölcük Gençlik Kolları Eğitim Kulübünün temellerini attı.Eğitim kulübünün sorumlusu Tuğçe ATEŞ oldu.

ADD Gölcük Eğitim Kulübü toplantımızı gerçekleştirdik. Eğitim kulübümüzün başlangıcını 27 Ağustos 2017 Pazar günü yapılmasının kararını aldık.Sadece tarihi değil,sosyoloji,ülke gündemi,dış politika vb konular üzerinde yoğunlaşacak kulübümüzde yer alacak yeni arkadaşlar arıyoruz. Türk Gençliği geçmişini bilerek ve geçmişte yaşanılan mücadeleyi yorumlayarak ülke gündemini tartışıp fikir sahibi olacaklar.

Gençlik olarak kendimizi teknolojiye yenik düşürerek kitap okumaktan araştırmaktan uzaklaşıyoruz. Eğitim kulübümüzde pazar gününü derneğimizde geçirerek okuyacak,araştıracak hayata geçirdiğimiz bu projenin başarılı olması için mücadele vereceğiz.

Atatürkçü düşünceyi hakim kılmak için girdiğimiz bu yolda oyun hamuruna çevrilen bir eğitim sisteminin eseriyle dünyada hangi konumda olduğumuzu görüyor giderek başarıdan uzaklaşıyoruz. Mustafa Kemal'in fikirlerini uygulamadıkça,tarihte verilen mücadeleyi anlamadıkça o ruhu taşımadıkça başarılı olamayacağız.

Geleceği bizler olan ülkemizde bu vatana hizmeti vazife edinmiş gençler olarak önceliğimizi eğitime ayırarak güçlü ve kendini kolayca ifade edebilen bir gençliğin oluşumunu sağlayacağız. Kocaeli Üniversitesinden değerli hocalarımızla irtibat kurarak kendilerini derneğimize davet edeceğiz.

Unutulmamalıdır ki Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.