LASTİK İŞ
ismail

ADD TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük 14.02.2019 - 12:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD TEŞEKKÜR ETTİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi'nin 27 Ocak Pazar günü gerçekleşen tek adaylı kongresinde Gölcük'ün sevilen ismi Cemil Özbaş başkan seçilmiş ve ADD Gölcük'te yeni bir dönem girmişti. Değişmeyen Atatürkçü çizgisiyle tanınan Cemil Özbaş ve yönetimi ADD Lokali'nde kendilerine destekte bulunanlar için teşekkür yemeği düzenledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi'nin 27 Ocak Pazar günü gerçekleşen tek adaylı kongresinde Gölcük'ün sevilen ismi Cemil Özbaş başkan seçilmiş ve ADD Gölcük'te yeni bir dönem girmişti. Değişmeyen Atatürkçü çizgisiyle tanınan Cemil Özbaş ve yönetimi ADD Lokali'nde kendilerine destekte bulunanlar için teşekkür yemeği düzenledi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şube Başkanı Nuriye Demirel ve yönetiminin de katılım gösterdiği teşekkür yemeğinde keyifli anlar yaşandı. Başkan Demirel bundan sonra ki süreçte ADD ve ÇYDD olarak Gölcük'te önemli projeler ve çalışmalar içerisinde birlikte hizmetlerde bulunacaklarını ifade ederek; "Özbaş ile başlayan yeni dönem içerisinde Atatürk'ün çizgisinde, çağdaş, ilkeli ve güvenilir bir yapı içerisinde beraber bu yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi. "Kadınlarımızın desteği hiç bir zaman yadsınamaz” Başkan Özbaş, ADD olarak özellikle gençlere ve kadınlara büyük önem verdiklerini belirterek; "Önümüzdeki süreç içerisinde ADD olarak gençlerimizin eğitimine katkı sağlamayı ve sosyal faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Kadınlarımızın desteği hiç bir zaman yadsınamaz. Eğer ortada bir başarı varsa bu Ülkesini ve milletini seven hiç bir beklenti içerisinde olmadan sadece Atatürk'e ve ülkemize olan bağlılıklarıyla çalışan, üreten kadınlarımızın desteği sayesindedir" diye belirtti. Özbaş'a plaket takdim edildi Yemeğin sonunda ÇYDD Başkanı Nuriye Demirel, ADD Başkanı Cemil Özbaş'a plaket takdiminde bulunarak başarı dileklerini iletti. 
Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi'nin 27 Ocak Pazar günü gerçekleşen tek adaylı kongresinde Gölcük'ün sevilen ismi Cemil Özbaş başkan seçilmiş ve ADD Gölcük'te yeni bir dönem girmişti. Değişmeyen Atatürkçü çizgisiyle tanınan Cemil Özbaş ve yönetimi ADD Lokali'nde kendilerine destekte bulunanlar için teşekkür yemeği düzenledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi'nin 27 Ocak Pazar günü gerçekleşen tek adaylı kongresinde Gölcük'ün sevilen ismi Cemil Özbaş başkan seçilmiş ve ADD Gölcük'te yeni bir dönem girmişti. Değişmeyen Atatürkçü çizgisiyle tanınan Cemil Özbaş ve yönetimi ADD Lokali'nde kendilerine destekte bulunanlar için teşekkür yemeği düzenledi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şube Başkanı Nuriye Demirel ve yönetiminin de katılım gösterdiği teşekkür yemeğinde keyifli anlar yaşandı. Başkan Demirel bundan sonra ki süreçte ADD ve ÇYDD olarak Gölcük'te önemli projeler ve çalışmalar içerisinde birlikte hizmetlerde bulunacaklarını ifade ederek; "Özbaş ile başlayan yeni dönem içerisinde Atatürk'ün çizgisinde, çağdaş, ilkeli ve güvenilir bir yapı içerisinde beraber bu yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

"Kadınlarımızın desteği hiç bir zaman yadsınamaz”
Başkan Özbaş, ADD olarak özellikle gençlere ve kadınlara büyük önem verdiklerini belirterek; "Önümüzdeki süreç içerisinde ADD olarak gençlerimizin eğitimine katkı sağlamayı ve sosyal faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Kadınlarımızın desteği hiç bir zaman yadsınamaz. Eğer ortada bir başarı varsa bu Ülkesini ve milletini seven hiç bir beklenti içerisinde olmadan sadece Atatürk'e ve ülkemize olan bağlılıklarıyla çalışan, üreten kadınlarımızın desteği sayesindedir" diye belirtti.

Özbaş'a plaket takdim edildi
Yemeğin sonunda ÇYDD Başkanı Nuriye Demirel, ADD Başkanı Cemil Özbaş'a plaket takdiminde bulunarak başarı dileklerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.