LASTİK İŞ

ADD YÖNETİMİ İSTİFA EDEN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINI YALANLADI

Gündem 13.03.2018 - 17:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD YÖNETİMİ İSTİFA EDEN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINI YALANLADI

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük şubesi istifa eden ve sosyal medyada istifasının nedenini duyuran Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz’u yalanladı.

Atatürkçü düşünce Derneği yönetiminden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi. Eski gençlik kolu başkanı Umut can Uz tarafından sosyal medya ya ve bir kısım yerel basına istifa açıklaması adı altında yansıtılan yazı ADD Gölcük şubesi yönetim kurulu tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucunda yazıda belirtilen iddiaların yanlış anlamalara sebebiyet verebileceği düşünülerek kamuoyuna bilgi verilmesi kararı alınmıştır.   ADD Kuruluş amaçları ve tüzüğü kamuoyuna açık, kamu yararına çalışan bir demokratik kitle örgütüdür. Derneğimiz, tüzüğünden anlaşılacağı gibi Atatürk ilke ve devrimleri çerçevesinde tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına ve kurumlarına eşit mesafede durmaktadır. Derneğimiz yönetimi ve kamuoyu ilişkileri tüzüğünde belirtilen çerçevede yürütülmektedir. Anılan yazıda iddia edilen konular Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yönetsel, düşünsel yapısıyla ve amaçları ile tamamen çelişmektedir.  Konunun başka bir kurum, parti,  kişi ya da  ADD’nin kurumsal kimliği ve Atatürkçülükle hiçbir bağlantısı yoktur. Kurum içi yönetsel hiyerarşide ortaya çıkan kişisel bir durumdan kaynaklanmıştır.   Yönetim Kurulumuz, Umut can Uz’un bu davranış biçimi ile derneğimiz tüzüğüne ve genel teamüllere aykırı hareket ettiğini ve yazısında belirttiği konuların gerçekleri yansıtmadığı kanısındadır.   Gölcük ADD olarak tek amacımız, Devletimiz ve Cumhuriyetimizin kuruluş ilkeleri çerçevesinde halkımızla hiçbir manada ayrımcılık yapmadan bütünleşmektir.  Derneğimizin bir kısım medyada hak etmediği olumsuz ifadelere maruz kalmasından yönetimiz rahatsızlık duymaktadır.
Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük şubesi istifa eden ve sosyal medyada istifasının nedenini duyuran Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz’u yalanladı.
Atatürkçü düşünce Derneği yönetiminden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi. Eski gençlik kolu başkanı Umut can Uz tarafından sosyal medya ya ve bir kısım yerel basına istifa açıklaması adı altında yansıtılan yazı ADD Gölcük şubesi yönetim kurulu tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucunda yazıda belirtilen iddiaların yanlış anlamalara sebebiyet verebileceği düşünülerek kamuoyuna bilgi verilmesi kararı alınmıştır.
 
ADD Kuruluş amaçları ve tüzüğü kamuoyuna açık, kamu yararına çalışan bir demokratik kitle örgütüdür. Derneğimiz, tüzüğünden anlaşılacağı gibi Atatürk ilke ve devrimleri çerçevesinde tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına ve kurumlarına eşit mesafede durmaktadır. Derneğimiz yönetimi ve kamuoyu ilişkileri tüzüğünde belirtilen çerçevede yürütülmektedir. Anılan yazıda iddia edilen konular Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yönetsel, düşünsel yapısıyla ve amaçları ile tamamen çelişmektedir.  Konunun başka bir kurum, parti,  kişi ya da  ADD’nin kurumsal kimliği ve Atatürkçülükle hiçbir bağlantısı yoktur. Kurum içi yönetsel hiyerarşide ortaya çıkan kişisel bir durumdan kaynaklanmıştır.
 
Yönetim Kurulumuz, Umut can Uz’un bu davranış biçimi ile derneğimiz tüzüğüne ve genel teamüllere aykırı hareket ettiğini ve yazısında belirttiği konuların gerçekleri yansıtmadığı kanısındadır.
 
Gölcük ADD olarak tek amacımız, Devletimiz ve Cumhuriyetimizin kuruluş ilkeleri çerçevesinde halkımızla hiçbir manada ayrımcılık yapmadan bütünleşmektir.  Derneğimizin bir kısım medyada hak etmediği olumsuz ifadelere maruz kalmasından yönetimiz rahatsızlık duymaktadır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.