ADEM ELLİBEŞ ''İMDAT''DEDİ !..

10.12.2018 - 21:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADEM ELLİBEŞ ''İMDAT''DEDİ !..

Gölcükspor'a yıllarca Genel Kaptan olarak hizmet eden spor adamı Adem Ellibeş, takımdaki kötü gidişat karşısında sonunda "İmdat" dedi.

Usta spor adamı,Caner Uzuner'in sahibi olduğu golcukgundem.com sitesinde yer alan köşesinde, Başkan Ahmet Şahin'e açık çağrıda bulunarak " Bir an önce çare bul" dedi. Adem Ellibeş'in yazısı şöyle; ilk yarının bitmesine 1 hafta kaldı. Yani 16 hafta geride kaldı. Puan durumuna bakıyorum Fenerbahçe'den biraz iyiyiz. 16 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ,7 mağlubiyet var. En az gol atanlardan sonradan ikinciyiz, en çok gol yiyenlerden 10.’yuz puanımız düşme hattının bir üstünde. Son maçımız 18 puanı bulan Bağcılarsporla bu hafta sonu sahamızda Cumartesi günü oynayacağız. Tam 6 puanlık maç. Sezon başı yapılan çalışmalarda bu takımımızın başarılı olması zor dediğimizde tarafsız olanlar ne demek istediğimizi çok iyi anladılar. Ama taraflı olanlar beni ve benim gibi düşünenleri hep suçladılar. 16 haftada gelinen nokta bu, şimdi ne olacak? Yönetim üç beş kişi hariç ortada yoklar. Devre arası  geldi. Ara transfere mutlaka ihtiyaç var. Kamp ihtiyacı var. Ama ortada yönetici olanlar yok. Başkan ve birkaç yönetici hariç, yöneticiye sorduğumuzda bana ne deyip duruyorlar. Takımımız küme düşmedi ama yönetim kurulu küme düştü maçlar bitmeden. Kimse gücenmesin ama kimse Gölcükspor küçük göremez. Yapamıyorsanız bırakıp gidin o koltuğu işgal etmeyin.  O zaman yöneticiyim diye geçinen beylere kim alınıyorsa alınsın üç beş senedir yönetimde olanlara bu sitemim sonradan yönetime girenlere fazla sözüm yok. Bak Başkan Ahmet kardeşim İyi niyetin kendini ve kulübü ne hallere getirdi. Yeter kendini ve bu kulübü sevenleri  üzmeye hakkın yok. Bu kulüp Allah korusun küme düşerse küme düşüren başkan olarak anılacaksın. Kongre kararı almana sevindim.  Yap kongreni, kulübe sahip çıkacak isimleri al yönetimine bu hava ile de olmuyorsa çare ara geçmişte bu kulübe hizmet eden abilerden, eski futbolculardan fikir al bir şey kaybetmezsin. Acıma acınacak olursun. Son maçtan sonra ikinci yarıyla zor maçlar başlıyor. Diyarbakırsporla, Bayburtsporla, kocaelisporlar ve Çorumsporla maçlarımız var. Daha sonra düşmeye oynayan rakiplerimiz de oynayacağız. Cizre ile deplasmanda Buca ile deplasmanda Ankara adliye ile Erzincanlı bağcılarla 1461 Trabzon'da, Turgutlusporla hep deplasmanda oynayacağız bu maçlar zor geçecek. Eğer devre arasında transferler ve iyi çalışma fırsatı olmazsa Eyvah derim. Ahmet Başkan bugüne kadar yaptıklarınızı sonucunda hem siz, hem de kulübün ne duruma geldi herşey ortada. Daha kötüsü olur mu derseniz? Şu anda Lig sıralamasına bakmanız yeterli. Küme düşme potasında, adayız Sayın başkanım benden söylemesi seçim kararı almanla iyi bir hareket, iyi yönetim yap sonradan ah vah fayda getirmez.  
Gölcükspor'a yıllarca Genel Kaptan olarak hizmet eden spor adamı Adem Ellibeş, takımdaki kötü gidişat karşısında sonunda "İmdat" dedi.

Usta spor adamı,Caner Uzuner'in sahibi olduğu golcukgundem.com sitesinde yer alan köşesinde, Başkan Ahmet Şahin'e açık çağrıda bulunarak " Bir an önce çare bul" dedi.

Adem Ellibeş'in yazısı şöyle;

ilk yarının bitmesine 1 hafta kaldı. Yani 16 hafta geride kaldı. Puan durumuna bakıyorum Fenerbahçe'den biraz iyiyiz. 16 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ,7 mağlubiyet var. En az gol atanlardan sonradan ikinciyiz, en çok gol yiyenlerden 10.’yuz puanımız düşme hattının bir üstünde. Son maçımız 18 puanı bulan Bağcılarsporla bu hafta sonu sahamızda Cumartesi günü oynayacağız. Tam 6 puanlık maç.

Sezon başı yapılan çalışmalarda bu takımımızın başarılı olması zor dediğimizde tarafsız olanlar ne demek istediğimizi çok iyi anladılar. Ama taraflı olanlar beni ve benim gibi düşünenleri hep suçladılar. 16 haftada gelinen nokta bu, şimdi ne olacak? Yönetim üç beş kişi hariç ortada yoklar. Devre arası  geldi. Ara transfere mutlaka ihtiyaç var. Kamp ihtiyacı var. Ama ortada yönetici olanlar yok. Başkan ve birkaç yönetici hariç, yöneticiye sorduğumuzda bana ne deyip duruyorlar. Takımımız küme düşmedi ama yönetim kurulu küme düştü maçlar bitmeden.

Kimse gücenmesin ama kimse Gölcükspor küçük göremez. Yapamıyorsanız bırakıp gidin o koltuğu işgal etmeyin.  O zaman yöneticiyim diye geçinen beylere kim alınıyorsa alınsın üç beş senedir yönetimde olanlara bu sitemim sonradan yönetime girenlere fazla sözüm yok. Bak Başkan Ahmet kardeşim İyi niyetin kendini ve kulübü ne hallere getirdi. Yeter kendini ve bu kulübü sevenleri  üzmeye hakkın yok. Bu kulüp Allah korusun küme düşerse küme düşüren başkan olarak anılacaksın.

Kongre kararı almana sevindim.  Yap kongreni, kulübe sahip çıkacak isimleri al yönetimine bu hava ile de olmuyorsa çare ara geçmişte bu kulübe hizmet eden abilerden, eski futbolculardan fikir al bir şey kaybetmezsin.

Acıma acınacak olursun. Son maçtan sonra ikinci yarıyla zor maçlar başlıyor. Diyarbakırsporla, Bayburtsporla, kocaelisporlar ve Çorumsporla maçlarımız var. Daha sonra düşmeye oynayan rakiplerimiz de oynayacağız. Cizre ile deplasmanda Buca ile deplasmanda Ankara adliye ile Erzincanlı bağcılarla 1461 Trabzon'da, Turgutlusporla hep deplasmanda oynayacağız bu maçlar zor geçecek.

Eğer devre arasında transferler ve iyi çalışma fırsatı olmazsa Eyvah derim. Ahmet Başkan bugüne kadar yaptıklarınızı sonucunda hem siz, hem de kulübün ne duruma geldi herşey ortada. Daha kötüsü olur mu derseniz? Şu anda Lig sıralamasına bakmanız yeterli. Küme düşme potasında, adayız Sayın başkanım benden söylemesi seçim kararı almanla iyi bir hareket, iyi yönetim yap sonradan ah vah fayda getirmez.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.