ADNAN ÖZDERE 'DEN BİN KİŞİLİK İFTAR !

Gölcük 26.07.2014 - 18:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ADNAN ÖZDERE 'DEN BİN KİŞİLİK İFTAR !

Gölcük'de ülkücülerin tertip etmiş olduğu iftara 1000'den fazla davetli katıldı.

80 öncesi ülkücü hareketi omuzlayan arkadaşlarımız; gelinleri, damatları ve torunları ile iftara renk kattılar. 80 öncesinin ülkücüleri aynı  heyecan ve duygu içinde harekete tüm güçleriyle katılacaklarını belirttiler. Gölcük'de Koray Aydın Parkı'ndaki Saklı Bahçe'de yapılan iftarda; Gölcük MHP'de görev yapan bir çok eski ilçe başkanımız, eski ocak başkanlarımız, yönetici arkadaşlarımız ve sendikacılar hazır bulundular. 1986-1997 MHP merkez yürütme kurul üyesi Adnan Özdere, eski ilçe başkanlarımızdan esk belediye ve meclis üyesi Muharrem Odabaş, eski ilçe başkanlarımızdan Semih Tayfur, eski ilçe ve ocak başkanımız Kubilay Kılıç, eski ilçe başkanımız İsmail Eroğlu, ziraat odası başkanı ve eski sendikacı Bekir Çanakçı, eski ocak başkanlarımızdan Kürşad Sönmez ve Murat Şimşek, Gölcük'de spor camiasının yakından tanıdığı NAci Hoca ( Naci Keleş), ülkücü hareket kurucu başkanı Ahmet Altınoğlu, ülkücü işler derneği başkanı Savaş Toprak, ülkücü işler derneği yöneticileri ve bir çok mahalle muhtarı yemeğe katılanlar arasındaydı. Yemek çok coşkulu ve samimi bir hava içinde geçti. Yemekten önce Kur-an okundu, dualar edildi. Hem Filistinli kardeşlerimize hem de Türkmen soydaşlarımıza yapılan zulum lanetlendi. Misafirler Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek olacaklarını belirttiler. Adnan Özdere'nin koordinatörlüğünde tertiplenen iftar yemeğinde Gölcüklü ülkücüler bir araya geldi. Gölcüklü Yusufiyelilerden Muzaffer Yenişar, Metin Erkal ve Arif Azak da yemeğe katılanlar arasındaydı.
Gölcük'de ülkücülerin tertip etmiş olduğu iftara 1000'den fazla davetli katıldı.

80 öncesi ülkücü hareketi omuzlayan arkadaşlarımız; gelinleri, damatları ve torunları ile iftara renk kattılar. 80 öncesinin ülkücüleri aynı  heyecan ve duygu içinde harekete tüm güçleriyle katılacaklarını belirttiler.

Gölcük'de Koray Aydın Parkı'ndaki Saklı Bahçe'de yapılan iftarda; Gölcük MHP'de görev yapan bir çok eski ilçe başkanımız, eski ocak başkanlarımız, yönetici arkadaşlarımız ve sendikacılar hazır bulundular.

1986-1997 MHP merkez yürütme kurul üyesi Adnan Özdere, eski ilçe başkanlarımızdan esk belediye ve meclis üyesi Muharrem Odabaş, eski ilçe başkanlarımızdan Semih Tayfur, eski ilçe ve ocak başkanımız Kubilay Kılıç, eski ilçe başkanımız İsmail Eroğlu, ziraat odası başkanı ve eski sendikacı Bekir Çanakçı, eski ocak başkanlarımızdan Kürşad Sönmez ve Murat Şimşek, Gölcük'de spor camiasının yakından tanıdığı NAci Hoca ( Naci Keleş), ülkücü hareket kurucu başkanı Ahmet Altınoğlu, ülkücü işler derneği başkanı Savaş Toprak, ülkücü işler derneği yöneticileri ve bir çok mahalle muhtarı yemeğe katılanlar arasındaydı.

Yemek çok coşkulu ve samimi bir hava içinde geçti. Yemekten önce Kur-an okundu, dualar edildi. Hem Filistinli kardeşlerimize hem de Türkmen soydaşlarımıza yapılan zulum lanetlendi. Misafirler Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek olacaklarını belirttiler.

Adnan Özdere'nin koordinatörlüğünde tertiplenen iftar yemeğinde Gölcüklü ülkücüler bir araya geldi.

Gölcüklü Yusufiyelilerden Muzaffer Yenişar, Metin Erkal ve Arif Azak da yemeğe katılanlar arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.