LASTİK İŞ

ADSM GÜNDE 700 HASTAYA BAKIYOR

Sağlık 05.04.2018 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADSM GÜNDE 700 HASTAYA BAKIYOR

Gölcük Ağız ve Diş sağlığı Merkezi (ADSM) Baş Hekimi Zehra Coşkun, basın mensuplarını misafir ederek, tanışma kahvaltısı düzenledi. Coşkun ADSM’de vatandaşa en iyi hizmetin ön planda olduğunu vurgulayarak günde yaklaşık 700 hastaya baktıklarını belirtti.

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Baş Hekimi Zehra Coşkun, Gölcük Basını ile tanışma kahvaltısı düzenledi. Diş Sağlığı Merkezi’nde basın mensupları ile bir araya gelen Başhekim Coşkun’a İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Çavuş’ta eşlik etti. ‘'Geniş kesime hitap ediyoruz'' Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşen tanışma kahvaltısında Hastane hakkında da bilgilerde veren Başhekim Coşkun; ''alanında deneyimli ve uzman ekiple 2016 yılında hizmete giren Gölcük Ağız ve Diş sağlığı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak, sadece Gölcük değil, çevre ilçelerden de gelen hastalarımızda çoğunlukta! Geniş bir kesime hitap ediyoruz. Bu konuda da hasta memnuniyeti bizim için çok önemli. Yüzde yüz kusursuz olduğumuzu söylemek iddialı olur. Hasta memnuniyetini en yükseğe çıkarma gayretimiz var. Günlük 700 hasta girişimiz var. Şuna bölgemizde hastace bizde hizmete giren yeni kimlik okutma sistemi ile hastalarımız danışmada beklemeden sırasını alıp doktora ulaşabiliyor. Burada kiracı olduğumuz için en küçük metre karesine kadar kullanıyoruz. Donanımımıza baktığımızda doktor değil ama personel açığımız var'' dedi.
Gölcük Ağız ve Diş sağlığı Merkezi (ADSM) Baş Hekimi Zehra Coşkun, basın mensuplarını misafir ederek, tanışma kahvaltısı düzenledi. Coşkun ADSM’de vatandaşa en iyi hizmetin ön planda olduğunu vurgulayarak günde yaklaşık 700 hastaya baktıklarını belirtti.
Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Baş Hekimi Zehra Coşkun, Gölcük Basını ile tanışma kahvaltısı düzenledi. Diş Sağlığı Merkezi’nde basın mensupları ile bir araya gelen Başhekim Coşkun’a İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Çavuş’ta eşlik etti.
‘'Geniş kesime hitap ediyoruz''
Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşen tanışma kahvaltısında Hastane hakkında da bilgilerde veren Başhekim Coşkun; ''alanında deneyimli ve uzman ekiple 2016 yılında hizmete giren Gölcük Ağız ve Diş sağlığı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak, sadece Gölcük değil, çevre ilçelerden de gelen hastalarımızda çoğunlukta! Geniş bir kesime hitap ediyoruz. Bu konuda da hasta memnuniyeti bizim için çok önemli. Yüzde yüz kusursuz olduğumuzu söylemek iddialı olur. Hasta memnuniyetini en yükseğe çıkarma gayretimiz var. Günlük 700 hasta girişimiz var. Şuna bölgemizde hastace bizde hizmete giren yeni kimlik okutma sistemi ile hastalarımız danışmada beklemeden sırasını alıp doktora ulaşabiliyor. Burada kiracı olduğumuz için en küçük metre karesine kadar kullanıyoruz. Donanımımıza baktığımızda doktor değil ama personel açığımız var'' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.