LASTİK İŞ
ismail

AFAD'DAN NEFES KESEN TATBİKAT !

Değirmendere 23.08.2017 - 10:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AFAD'DAN NEFES KESEN TATBİKAT !

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, 1999 depreminin yıldönümünde İzmit Körfezinin Değirmendere açıklarında gönüllü arama kurtarma kuruluşlarıyla birlikte suda kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.

Suda kurtarma tatbikatına, Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünün arama kurtarma teknisyenleri yanında Değirmendere Sualtı Topluluğunun (DESSAT) dalgıçları, TRAC Gölcük Şubesinin gönüllüleri, Deniz Polisi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri kurtarma personeli katıldı. Kocaeli AFAD botlarının ve deniz motosikletinin aktif yer aldığı tatbikata deniz polisi ve DESSAT birer tekneyle destek verdi. Tatbikatta bir manken, bir dalgıç ve bir de vatandaşı kurtaran ekipler, kurtarılan kişileri botlarla sahile taşıdılar ve 112 ambulansının sağlık ekiplerine teslim ettiler. Başarıyla geçen tatbikat sonunda günün anısına tatbikata katılanlar toplu fotoğraf çektirdi. TATBİKATLAR DEVAM EDECEK… Tatbikatla ilgili bilgi veren Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, suda arama kurtarmanın farklı varyasyonlarının denendiği tatbikatın başarıyla sonuçlandığını, kurtarma ekiplerinin yeterliliklerinin sınandığını, önemli bir deneyim elde edildiğini ve acil durum kuruluşları arasındaki senkronizasyonunun da test edilmiş olduğunu söyledi. DESSAT, TRAC Gölcük Şubesi, deniz polisi ve 112 sağlık ekibine tatbikat destekleri dolayısıyla teşekkür eden Tekoğul, benzeri tatbikatların belirli periyotlarla tekrarlanacağını sözlerine ekledi.  
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, 1999 depreminin yıldönümünde İzmit Körfezinin Değirmendere açıklarında gönüllü arama kurtarma kuruluşlarıyla birlikte suda kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.

Suda kurtarma tatbikatına, Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünün arama kurtarma teknisyenleri yanında Değirmendere Sualtı Topluluğunun (DESSAT) dalgıçları, TRAC Gölcük Şubesinin gönüllüleri, Deniz Polisi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri kurtarma personeli katıldı.

Kocaeli AFAD botlarının ve deniz motosikletinin aktif yer aldığı tatbikata deniz polisi ve DESSAT birer tekneyle destek verdi. Tatbikatta bir manken, bir dalgıç ve bir de vatandaşı kurtaran ekipler, kurtarılan kişileri botlarla sahile taşıdılar ve 112 ambulansının sağlık ekiplerine teslim ettiler.

Başarıyla geçen tatbikat sonunda günün anısına tatbikata katılanlar toplu fotoğraf çektirdi.

TATBİKATLAR DEVAM EDECEK…

Tatbikatla ilgili bilgi veren Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, suda arama kurtarmanın farklı varyasyonlarının denendiği tatbikatın başarıyla sonuçlandığını, kurtarma ekiplerinin yeterliliklerinin sınandığını, önemli bir deneyim elde edildiğini ve acil durum kuruluşları arasındaki senkronizasyonunun da test edilmiş olduğunu söyledi. DESSAT, TRAC Gölcük Şubesi, deniz polisi ve 112 sağlık ekibine tatbikat destekleri dolayısıyla teşekkür eden Tekoğul, benzeri tatbikatların belirli periyotlarla tekrarlanacağını sözlerine ekledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.