LASTİK İŞ
ismail

AFAD EĞİTİMİ OKULLARA VERİLDİ

18.12.2018 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AFAD EĞİTİMİ OKULLARA VERİLDİ

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Gölcük’teki ortaokullarda afet bilinci eğitimi vererek tahliye tatbikatı yaptırdı.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, geçen yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokolle hayata geçirdiği ortaokullara yönelik afet eğitimlerini bu yıl Gölcük’ten başlattı. 20 Kasım tarihinde başlatılan eğitimlerde 15 gün içinde 12 ortaokulda 1902 öğrenci eğitimden geçirildi. Proje kapsamında, Halıdere Ortaokulunda 445, Ulaşlı Nuri Bermek Ortaokulunda 142, Değirmendere Atatürk Ortaokulunda 235, Uğur Mumcu Ortaokulunda 200, Mehmet Akif Ortaokulunda 96, Gölcük İmam Hatip Ortaokulunda 293, Cahit Külebi Ortaokulunda 86, Saraylı Ortaokulunda 115, Şehit İzzet Özder İmam Hatip Ortaokulunda 80, Ömer Seyfettin Ortaokulunda 73, İhsaniye Oyak Ortaokulunda 103 ve Fidanlık Ortaokulunda 34 öğrenciye afet farkındalığı kazandırıldı.   BU YIL GÖLCÜK, BAŞİSKELE ve KARTEPE… Eğitim projesiyle ilgili bilgi veren AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Afete Hazır Türkiye projesinin uygulanması sorumluluğu ile eşgüdüm halinde sürdürülen proje kapsamında 2017 yılında İzmit ve Karamürsel’de ortaokullarında eğitimler verildiğini, bu yıl da Gölcük, Kartepe ve Başiskele ilçe ortaokullarındaki eğitimlerin tamamlanacağını söyledi. İlimizdeki 320 ortaokulunun tümünün proje kapsamında 4 yılda tamamlanacağını vurgulayan Tekoğul, çök-kapan-tutun ve tahliye tatbikleriyle desteklenen teorik afet eğitimlerinin yarıyıl tatiline kadar Gölcük’te bitirileceğini sözlerine ekledi.
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Gölcük’teki ortaokullarda afet bilinci eğitimi vererek tahliye tatbikatı yaptırdı.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, geçen yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokolle hayata geçirdiği ortaokullara yönelik afet eğitimlerini bu yıl Gölcük’ten başlattı.

20 Kasım tarihinde başlatılan eğitimlerde 15 gün içinde 12 ortaokulda 1902 öğrenci eğitimden geçirildi.

Proje kapsamında, Halıdere Ortaokulunda 445, Ulaşlı Nuri Bermek Ortaokulunda 142, Değirmendere Atatürk Ortaokulunda 235, Uğur Mumcu Ortaokulunda 200, Mehmet Akif Ortaokulunda 96, Gölcük İmam Hatip Ortaokulunda 293, Cahit Külebi Ortaokulunda 86, Saraylı Ortaokulunda 115, Şehit İzzet Özder İmam Hatip Ortaokulunda 80, Ömer Seyfettin Ortaokulunda 73, İhsaniye Oyak Ortaokulunda 103 ve Fidanlık Ortaokulunda 34 öğrenciye afet farkındalığı kazandırıldı.

 

BU YIL GÖLCÜK, BAŞİSKELE ve KARTEPE…

Eğitim projesiyle ilgili bilgi veren AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Afete Hazır Türkiye projesinin uygulanması sorumluluğu ile eşgüdüm halinde sürdürülen proje kapsamında 2017 yılında İzmit ve Karamürsel’de ortaokullarında eğitimler verildiğini, bu yıl da Gölcük, Kartepe ve Başiskele ilçe ortaokullarındaki eğitimlerin tamamlanacağını söyledi. İlimizdeki 320 ortaokulunun tümünün proje kapsamında 4 yılda tamamlanacağını vurgulayan Tekoğul, çök-kapan-tutun ve tahliye tatbikleriyle desteklenen teorik afet eğitimlerinin yarıyıl tatiline kadar Gölcük’te bitirileceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.