AFAD UYARDI!

Gündem 18.07.2017 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AFAD UYARDI!

Sağanak yağışlar dolayısı ile Kocaeli Valiliği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporuna göre, İlimizde önümüzdeki saatlerden başlayarak Salı günü tüm gün olmak üzere, Çarşamba sabahına kadar şiddetli ve aşırı yağış beklenmektedir. Ayrıca Salı günü fırtına yaşanacağı tahmininde bulunulmaktadır. İlgili ve sorumlu kurum/kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar şeklinde özetlenebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerekmektedir. Aşırı yağışlardan doğabilecek olumsuzlukların zaman geçirmeksizin 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi büyük önem taşımaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.                                    Kocaeli Valiliği               Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi 
Sağanak yağışlar dolayısı ile Kocaeli Valiliği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporuna göre, İlimizde önümüzdeki saatlerden başlayarak Salı günü tüm gün olmak üzere, Çarşamba sabahına kadar şiddetli ve aşırı yağış beklenmektedir. Ayrıca Salı günü fırtına yaşanacağı tahmininde bulunulmaktadır.

İlgili ve sorumlu kurum/kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar şeklinde özetlenebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerekmektedir.

Aşırı yağışlardan doğabilecek olumsuzlukların zaman geçirmeksizin 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi büyük önem taşımaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

                                 Kocaeli Valiliği

              Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.