LASTİK İŞ

AFYON’DA İLK GALİBİYETLE TANIŞTIK

Spor 07.08.2017 - 18:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AFYON’DA İLK GALİBİYETLE TANIŞTIK

Yeni sezon hazırlıklarını Afyom’da sürdüren Gölcükspor, az önce sona eren hazırlık maçında, 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağspor’u, Onur Özcan, Ahmet Kutluer ve Berke Bıyık’ın golleri ile 3-0 yenerken, bu sezonki hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini aldı. Başkan Ahmet Şahin’in de izlediği maçta, temsilcimiz ortaya koyduğu futboıl ile lig maçları öncesinde umut verdi

MAÇA İDEAL KADRO ÇIKTIK Geçtiğimiz Cuma gününden bu yana, 3’üncü etap hazırlık kampını Afyonkarahisar’da sürdüren Gölcükspor, Afyon kampındaki 2’inci hazırlık maçını bu akşam, 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağspor ile otelin sahasında yaptı. Maçı Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ile Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan da izledi. Gölcükspor maça kalede İlyas Türengül, defansta Ermre Oral, Erdem Güner, Onur Özcan ve Muratcan Koçak, Orta sahada Cihan İlkme, Cenk Cengiz ve Sedat Cengiz, forvet hattında ise Ahmet Kutluer ve Berke Bıyık 11’i ile maça başladı.   ONUR KAFASINI ÇALIŞTIRIYOR Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş’ın Yeni Malatyaspor karşısına, ideal kadrosunu sürerken, oyuncularının son form durumunu da yakından gördü. Otelin sahasında oynanan maçta, Gölcükspor ilk yarıyı 27. Dakikada kullanılan korner atışında topa çok iyi kafa vuran Onur Özcan’ın attığı gole 1-0 önde tamamladı. Aynı futbolcu, Gölcük’te Tuzlaspor ile oynanan maçta takımın tek golünü yine kafa ile atmıştı. Buda bu sezon Onur Özcan’dan daha çok kafa goleri göreceğiz anlamına geliyor.   İKİNCİ YARIDA AÇILDIK Maçın 2. Yarısınada iyi başlayan temsilcimiz ilk değişikliğini 50. Dakikada yaptı. Bu dakikada ilk golün sahibi Onur Özcan çıktı yerine Furkan Sarı girdi. 54. Dakikada gelişen atakta, Ahmet Kutluer, Gölcükspor forması altında ilk golünü atarak skoru 2-0 yaptı. 77. Dakiada Emre Oral oyundan çıktı yerine Aydın Taşkın girdi. Maçın, 79. Dakikasında geçen sezonun flaş ismi ve golcüsü bu sezonun ilk golü tanışarak, skoru 3-0 yaptı ve maç da bu skorla sona erdi. 
Yeni sezon hazırlıklarını Afyom’da sürdüren Gölcükspor, az önce sona eren hazırlık maçında, 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağspor’u, Onur Özcan, Ahmet Kutluer ve Berke Bıyık’ın golleri ile 3-0 yenerken, bu sezonki hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini aldı. Başkan Ahmet Şahin’in de izlediği maçta, temsilcimiz ortaya koyduğu futboıl ile lig maçları öncesinde umut verdi

MAÇA İDEAL KADRO ÇIKTIK

Geçtiğimiz Cuma gününden bu yana, 3’üncü etap hazırlık kampını Afyonkarahisar’da sürdüren Gölcükspor, Afyon kampındaki 2’inci hazırlık maçını bu akşam, 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağspor ile otelin sahasında yaptı. Maçı Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ile Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan da izledi. Gölcükspor maça kalede İlyas Türengül, defansta Ermre Oral, Erdem Güner, Onur Özcan ve Muratcan Koçak, Orta sahada Cihan İlkme, Cenk Cengiz ve Sedat Cengiz, forvet hattında ise Ahmet Kutluer ve Berke Bıyık 11’i ile maça başladı.

 

ONUR KAFASINI ÇALIŞTIRIYOR

Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş’ın Yeni Malatyaspor karşısına, ideal kadrosunu sürerken, oyuncularının son form durumunu da yakından gördü. Otelin sahasında oynanan maçta, Gölcükspor ilk yarıyı 27. Dakikada kullanılan korner atışında topa çok iyi kafa vuran Onur Özcan’ın attığı gole 1-0 önde tamamladı. Aynı futbolcu, Gölcük’te Tuzlaspor ile oynanan maçta takımın tek golünü yine kafa ile atmıştı. Buda bu sezon Onur Özcan’dan daha çok kafa goleri göreceğiz anlamına geliyor.

 

İKİNCİ YARIDA AÇILDIK

Maçın 2. Yarısınada iyi başlayan temsilcimiz ilk değişikliğini 50. Dakikada yaptı. Bu dakikada ilk golün sahibi Onur Özcan çıktı yerine Furkan Sarı girdi. 54. Dakikada gelişen atakta, Ahmet Kutluer, Gölcükspor forması altında ilk golünü atarak skoru 2-0 yaptı. 77. Dakiada Emre Oral oyundan çıktı yerine Aydın Taşkın girdi. Maçın, 79. Dakikasında geçen sezonun flaş ismi ve golcüsü bu sezonun ilk golü tanışarak, skoru 3-0 yaptı ve maç da bu skorla sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.