LASTİK İŞ
ismail

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE BAYAN BAŞHEKİM ATANDI

Sağlık 13.12.2017 - 13:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE BAYAN BAŞHEKİM ATANDI

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Dr. Zehra Coşkun Salih başhekim oldu.

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Dr. Zehra Coşkun Salih başhekim oldu. Düzenlenen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Salih'in başarılı bir hekim olduğunu belirterek, kendisinin tecrübelerinden Gölcük'te faydalanmak istediklerini kaydetti. Salih de uzun yıllar Körfez'de görev yaptıktan sonra Gölcük'te tekrar başhekimlik görevine başlamanın kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.
Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Dr. Zehra Coşkun Salih başhekim oldu.

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Dr. Zehra Coşkun Salih başhekim oldu.

Düzenlenen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Salih'in başarılı bir hekim olduğunu belirterek, kendisinin tecrübelerinden Gölcük'te faydalanmak istediklerini kaydetti.

Salih de uzun yıllar Körfez'de görev yaptıktan sonra Gölcük'te tekrar başhekimlik görevine başlamanın kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.