AGD'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

15.09.2019 - 21:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AGD'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İlçemizde aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliğinde görev değişimi yaşandı.

Bir süredir ilçe başkanı olarak görevine devam eden Muharrem Güleç, görevini Ferhat Bozkurt'a devretti. Öte yandan derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklama ise şöyle: "AGD Gölcük Temsilciliği – Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığı görevini yürüten Muharrem Güleç, görevini Ferhat Bozkurt'a devretti.Muharrem Güleç başkanımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ferhat Bozkurt'a yeni görevinde muvaffakiyetler dileriz." Ferhat Bozkurt kimdir? 1993 yılında Gölcük'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne kaydoldu.Mezuniyeti sonrası bir müddet Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenliği görevinde bulundu. 2016 yılında imam-hatip olarak Bolu'nun Mudurnu ilçesine atanan Bozkurt, 2019 yılı Ağustos ayında Gölcük-Hasaneyn Camii'ne görevlendirildi.  Genç yaşlardan itibaren Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliğinde çeşitli çalışmalara imza attı. Dernek bünyesinde, ilçe yönetim kurulu üyeliği, liseler komisyon başkanlığı ve teşkilat başkanlığı yaptı. bir çok talebe faaliyetini organize eden Bozkurt, evli ve iki çocuk babasıdır.  
İlçemizde aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliğinde görev değişimi yaşandı.

Bir süredir ilçe başkanı olarak görevine devam eden Muharrem Güleç, görevini Ferhat Bozkurt'a devretti. Öte yandan derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklama ise şöyle: "AGD Gölcük Temsilciliği – Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığı görevini yürüten Muharrem Güleç, görevini Ferhat Bozkurt'a devretti.Muharrem Güleç başkanımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ferhat Bozkurt'a yeni görevinde muvaffakiyetler dileriz."

Ferhat Bozkurt kimdir?

1993 yılında Gölcük'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne kaydoldu.Mezuniyeti sonrası bir müddet Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenliği görevinde bulundu. 2016 yılında imam-hatip olarak Bolu'nun Mudurnu ilçesine atanan Bozkurt, 2019 yılı Ağustos ayında Gölcük-Hasaneyn Camii'ne görevlendirildi. 

Genç yaşlardan itibaren Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliğinde çeşitli çalışmalara imza attı. Dernek bünyesinde, ilçe yönetim kurulu üyeliği, liseler komisyon başkanlığı ve teşkilat başkanlığı yaptı. bir çok talebe faaliyetini organize eden Bozkurt, evli ve iki çocuk babasıdır.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.