AGD’DEN KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMA

Eğitim 20.04.2019 - 09:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AGD’DEN KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMA

Anadolu Gençlik Derneğinin Türkiye geneli tertip ettiği Siyer-i Nebi Yarışması Gölcük’te, Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilecek.

 20 Nisan Cumartesi, saat: 11.00’da icra edilecek sınavla ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Gölcük İlçe Başkanı Muharrem Güleç, “Geçtiğimiz aylarda liseli öğrencilerimize yönelik yaptığımız yarışma, şimdi de ortaokullu öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilecek. İnşaallah bu yarışma vesilesiyle birçok genç kardeşimiz, Peygamber aleyhissalatü vesselamın hayatını öğrenme ve bir nebze de olsa o üstün ahlakı idrak etme fırsatı yakalıyor” dedi. KAYIT AŞAMASINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜK Kayıt sürecinde Gölcük’teki tüm ortaokulları gezdiklerini belirten Güleç, “Kayıt aşamasında ortaokulları gezerek yarışmanın kitabını öğrencilerimize ulaştırdık. Tüm okullarımızdan yoğun bir ilgi gördük, kayıtları aldık. Öğretmen ve velilerimizden gereken desteği gördük. Öğrencilerimizi kitabı okumaları yönünde teşvik ettik. Biz amacııza ulaştık. Derneğimizin adet haline getirdiği bu yarışma, İnşallah nice seneler daha devam edecek ve genç dimağların efendimizi anlamasına yardımcı olacaktır.” KİTAP TAHLİLİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Sınavdan önce, dernek binalarında bilgilendirme toplantısı da yaptıklarının altını çize Güleç, “Yarışma kitabımız, ortaokullu öğrencilerimizin anlayabileceği düzeyde, gayet yalın bir üslupla yazılmış. Bizler de öğrencilerimizin kitabı anlamalarına yardımcı olmak için, sınava iki gün kala dernek binamızda bir toplantı düzenledik ve öğrencilerimiz ile ailelerini bu toplantıya davet ettik. Toplantıda önceki yıllarda çıkmış sorular bağlamında kitabı değerlendirerek bir tahlil yaptık. Toplantıya katılan öğrencilerimizin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Onların bu heyecanı bizi daha da umutlandırdı. Biz de heyecanla sınav gününü bekleyecek ve öğrencilerimizi ödüllendireceğiz.” dedi.  
Anadolu Gençlik Derneğinin Türkiye geneli tertip ettiği Siyer-i Nebi Yarışması Gölcük’te, Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilecek.

 20 Nisan Cumartesi, saat: 11.00’da icra edilecek sınavla ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Gölcük İlçe Başkanı Muharrem Güleç, “Geçtiğimiz aylarda liseli öğrencilerimize yönelik yaptığımız yarışma, şimdi de ortaokullu öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilecek. İnşaallah bu yarışma vesilesiyle birçok genç kardeşimiz, Peygamber aleyhissalatü vesselamın hayatını öğrenme ve bir nebze de olsa o üstün ahlakı idrak etme fırsatı yakalıyor” dedi.

KAYIT AŞAMASINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜK

Kayıt sürecinde Gölcük’teki tüm ortaokulları gezdiklerini belirten Güleç, “Kayıt aşamasında ortaokulları gezerek yarışmanın kitabını öğrencilerimize ulaştırdık. Tüm okullarımızdan yoğun bir ilgi gördük, kayıtları aldık. Öğretmen ve velilerimizden gereken desteği gördük. Öğrencilerimizi kitabı okumaları yönünde teşvik ettik. Biz amacııza ulaştık. Derneğimizin adet haline getirdiği bu yarışma, İnşallah nice seneler daha devam edecek ve genç dimağların efendimizi anlamasına yardımcı olacaktır.”

KİTAP TAHLİLİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sınavdan önce, dernek binalarında bilgilendirme toplantısı da yaptıklarının altını çize Güleç, “Yarışma kitabımız, ortaokullu öğrencilerimizin anlayabileceği düzeyde, gayet yalın bir üslupla yazılmış. Bizler de öğrencilerimizin kitabı anlamalarına yardımcı olmak için, sınava iki gün kala dernek binamızda bir toplantı düzenledik ve öğrencilerimiz ile ailelerini bu toplantıya davet ettik. Toplantıda önceki yıllarda çıkmış sorular bağlamında kitabı değerlendirerek bir tahlil yaptık. Toplantıya katılan öğrencilerimizin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Onların bu heyecanı bizi daha da umutlandırdı. Biz de heyecanla sınav gününü bekleyecek ve öğrencilerimizi ödüllendireceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.