LASTİK İŞ

AGD KOCAELİ’DEN MEZUNLAR BULUŞMASI

09.06.2017 - 14:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AGD KOCAELİ’DEN MEZUNLAR BULUŞMASI

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Kocaeli’nden mezun olmuş öğrencilerini buluşturmaya devam ediyor. Her sene düzenli olarak gerçekleştirilen programa bu sene de Türkiye’nin farklı noktalarından gelen Mezunlar katıldı.

SEKA Park 2 Restaurant’ta gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Yazıcı ve İbrahim Önal, AGD Kocaeli İl Başkanı Kemal Halıcı, AGD Kocaeli İl Yönetimi ve Üniversite Komisyonunun yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda Mezun katıldı. İftar yemeğiyle başlayan program, geçmiş yıllarda çekilen fotoğraflarla hazırlanan sinevizyon gösterileri ile devam etti. Sinevizyonların izlenmesi sırasında hem duygulu hem de neşeli anlar yaşandı. Sinevizyon gösteriminin ardından programa gelen misafirlerin anılarını anlatmasıyla programa devam edildi. Program, bu sene mezun olan öğrencilere plaket takdimi ve Toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Kocaeli’nden mezun olmuş öğrencilerini buluşturmaya devam ediyor. Her sene düzenli olarak gerçekleştirilen programa bu sene de Türkiye’nin farklı noktalarından gelen Mezunlar katıldı.

SEKA Park 2 Restaurant’ta gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Yazıcı ve İbrahim Önal, AGD Kocaeli İl Başkanı Kemal Halıcı, AGD Kocaeli İl Yönetimi ve Üniversite Komisyonunun yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda Mezun katıldı.

İftar yemeğiyle başlayan program, geçmiş yıllarda çekilen fotoğraflarla hazırlanan sinevizyon gösterileri ile devam etti. Sinevizyonların izlenmesi sırasında hem duygulu hem de neşeli anlar yaşandı. Sinevizyon gösteriminin ardından programa gelen misafirlerin anılarını anlatmasıyla programa devam edildi.

Program, bu sene mezun olan öğrencilere plaket takdimi ve Toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.