LASTİK İŞ

AĞRILI ÇOCUKLAR GÖLCÜK'DE

Gölcük 28.12.2017 - 20:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AĞRILI ÇOCUKLAR GÖLCÜK'DE

Ağrı'dan gelen on beş yaş ve altındaki atmış öğrenci, Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezerek, savaş gemileri hakkında bilgi sahibi oldu

İller arası kardeşlik köprüsü kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklarından uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması maksadıyla İçişleri bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz"  projesi kapsamında, Kocaeli'de çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulunan, Ağrı'lı atmış öğrenci, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen müze gemisi, Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezerek, savaş gemileri hakkında bilgi sahibi oldu. Ellibeş: "Doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ve güneyiyle biz Anadoluyuz" Kocaeli valiliğinin organizesinde Gölcük'e gelen atmış öğrenci ve öğretmenleri, "Doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ve güneyiyle 'Biz Anadoluyuz' " diyerek karşılayan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Donanma Kenti Gölcük'ün önemine vurgu yaparak Yarhisar müze gemisinin özellikle gezilmesini istedi. Öğrencileri sahilde karşılayarak müze gemiyi gezdirip, rehberliklerini yaparak bilgi sahibi olmalarını sağlayan müze gemi müdürü İlhan Akbulut, geminin her alanını gezdirerek bahriye ile ilgili genel bilgi verdi. Geminin sancak ve iskelesini öğrenen çocuklar bol bol fotoğraf çekerek Gölcük'ten ayrıldı.  
Ağrı'dan gelen on beş yaş ve altındaki atmış öğrenci, Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezerek, savaş gemileri hakkında bilgi sahibi oldu

İller arası kardeşlik köprüsü kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklarından uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması maksadıyla İçişleri bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz"  projesi kapsamında, Kocaeli'de çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulunan, Ağrı'lı atmış öğrenci, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen müze gemisi, Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezerek, savaş gemileri hakkında bilgi sahibi oldu.
Ellibeş: "Doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ve güneyiyle biz Anadoluyuz"
Kocaeli valiliğinin organizesinde Gölcük'e gelen atmış öğrenci ve öğretmenleri, "Doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ve güneyiyle 'Biz Anadoluyuz' " diyerek karşılayan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Donanma Kenti Gölcük'ün önemine vurgu yaparak Yarhisar müze gemisinin özellikle gezilmesini istedi. Öğrencileri sahilde karşılayarak müze gemiyi gezdirip, rehberliklerini yaparak bilgi sahibi olmalarını sağlayan müze gemi müdürü İlhan Akbulut, geminin her alanını gezdirerek bahriye ile ilgili genel bilgi verdi. Geminin sancak ve iskelesini öğrenen çocuklar bol bol fotoğraf çekerek Gölcük'ten ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.