LASTİK İŞ

AĞRILI ÇOCUKLAR KOCAELİ'YE HAYRAN KALDI

Gündem 14.11.2017 - 18:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AĞRILI ÇOCUKLAR KOCAELİ'YE HAYRAN KALDI

“Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Ağrı’dan ilimizde gelen 5. öğrenci grubu Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti

Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Ağrı’dan ilimizde gelen 5. Öğrenci grubu Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Vali Aksoy çocukları Karamürsel Alp Toplantı salonunda ağırladı. Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında ilimize 5. grup olarak öğretmenler Ahmet Aksoy ve Ersin Cengiz refakatinde Ağrı Kazım Karabekir Ortaokulundan 50 öğrenci geldi. Sabiha Gökçen Havaalanı’nda valilik görevlileri tarafından karşılanan grup, Valilik ziyaretinden sonra The Ness Hotel’e yerleştirildi. Bugüne kadar ilimize iki grup daha gelmişti. Öğrenciler Kocaeli’yi çok sevdiklerini belirttiler. Çocukların hemen hemen hepsi hayatlarında ilk defa denizi gördüler, vapura bindiler. İlimizin tarihi yerlerini gezen öğrenciler Kocaeli’ye adeta hayran kaldılar.   “BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM” Ağrılı çocukların ağırlandığı etkinlikte konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Gönül köprüsü projesi kapsamında burada buluyorsunuz. Türkiye kuzeyiyle güneyiyle, doğusuyla batısıyla bir bütündür. Ülkemizin her tarafı önemli. Ağrı çok önemli doğal güzelliklere sahip bir il. Sizlerde orada eğitim gören genç kardeşlerimiz olarak Kocaeli’ye geldiniz. Kocaeli sanayi anlamında Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri. Buranın Türkiye ekonomisine çok önemli katkıları olduğunu söyleyebiliriz. Ağrı gibi Kocaeli’nin de çok önemli doğal güzellikleri var” şeklinde konuştu.  Vali Aksoy’un ardından söz alan öğrenciler en çok bilim merkezi ve hayvanat bahçesini sevdiklerini söylediler.   İŞTE ÖĞRENCİLERİN PROGRAMI Valilik ve Büyükşehir Belediyesince düzenlenen program çerçevesinde grup, 13 Kasım 2017 Pazartesi günü, Anadolu Isuzu’nun Çayırova ilçemizdeki fabrikasını ve Darıca Faruk Yalçın Hayvan Bahçesi ve Botanik Park’ı gezdikten sonra Osmangazi Köprüsü’nden geçerek Gölcük’e geldi. Gölcük’ten vapurla İzmit’e, oradan konaklama yeri olan The Ness Hotel’e döndü. Bugün Bağçeşme Şehitliği, Orhan Camii, TCG Gayret Gemi Müzesi ve Hızır Reis Denizaltı Müzesi, Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezini ziyaret eden grup, yarın Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Ağrı’ya uğurlanacak.
“Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Ağrı’dan ilimizde gelen 5. öğrenci grubu Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti

Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Ağrı’dan ilimizde gelen 5. Öğrenci grubu Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Vali Aksoy çocukları Karamürsel Alp Toplantı salonunda ağırladı. Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında ilimize 5. grup olarak öğretmenler Ahmet Aksoy ve Ersin Cengiz refakatinde Ağrı Kazım Karabekir Ortaokulundan 50 öğrenci geldi. Sabiha Gökçen Havaalanı’nda valilik görevlileri tarafından karşılanan grup, Valilik ziyaretinden sonra The Ness Hotel’e yerleştirildi. Bugüne kadar ilimize iki grup daha gelmişti. Öğrenciler Kocaeli’yi çok sevdiklerini belirttiler. Çocukların hemen hemen hepsi hayatlarında ilk defa denizi gördüler, vapura bindiler. İlimizin tarihi yerlerini gezen öğrenciler Kocaeli’ye adeta hayran kaldılar.

 

“BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Ağrılı çocukların ağırlandığı etkinlikte konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Gönül köprüsü projesi kapsamında burada buluyorsunuz. Türkiye kuzeyiyle güneyiyle, doğusuyla batısıyla bir bütündür. Ülkemizin her tarafı önemli. Ağrı çok önemli doğal güzelliklere sahip bir il. Sizlerde orada eğitim gören genç kardeşlerimiz olarak Kocaeli’ye geldiniz. Kocaeli sanayi anlamında Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri. Buranın Türkiye ekonomisine çok önemli katkıları olduğunu söyleyebiliriz. Ağrı gibi Kocaeli’nin de çok önemli doğal güzellikleri var” şeklinde konuştu.  Vali Aksoy’un ardından söz alan öğrenciler en çok bilim merkezi ve hayvanat bahçesini sevdiklerini söylediler.

 

İŞTE ÖĞRENCİLERİN PROGRAMI

Valilik ve Büyükşehir Belediyesince düzenlenen program çerçevesinde grup, 13 Kasım 2017 Pazartesi günü, Anadolu Isuzu’nun Çayırova ilçemizdeki fabrikasını ve Darıca Faruk Yalçın Hayvan Bahçesi ve Botanik Park’ı gezdikten sonra Osmangazi Köprüsü’nden geçerek Gölcük’e geldi. Gölcük’ten vapurla İzmit’e, oradan konaklama yeri olan The Ness Hotel’e döndü. Bugün Bağçeşme Şehitliği, Orhan Camii, TCG Gayret Gemi Müzesi ve Hızır Reis Denizaltı Müzesi, Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezini ziyaret eden grup, yarın Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Ağrı’ya uğurlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.