LASTİK İŞ

AĞUSTOS AYI MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 10.08.2017 - 10:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AĞUSTOS AYI MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Kemal Kahraman tarafından, her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi başkanlık makamında bulunan toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman'ın yanısıra, İsu Şube Müdürü Mehmet Yaman ve muhtarlar katıldı. Toplantının sonunda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Jandarma Komutanı Burçak Kırca katılarak bir süre muhtarlar ile sohbet ettiler. SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ Gerçekleştirilen toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında hem Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman hem de birbirleri ile istişarelerde bulundu. Sorunların çözümü noktasında birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden muhtarlar, bu konuda Başkan Ellibeş, Başkan Yardımcıları ve Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral'dan birçok bilgi aldıklarını ifade ettiler.  Köylerin ve köylerde yaşayan vatandaşların çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sadece şehir belediyeciliği için göreve gelmediklerini, köylerin gelişmesi için de gayret gösterdiklerini ifade etti. Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için elimizden gelen gayreti bu zamana kadar gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi sorunlarımızın çözümü konusunda birlikte çalışmaya devam etmek en büyük arzumuz" dedi.
Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Kemal Kahraman tarafından, her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi başkanlık makamında bulunan toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman'ın yanısıra, İsu Şube Müdürü Mehmet Yaman ve muhtarlar katıldı. Toplantının sonunda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Jandarma Komutanı Burçak Kırca katılarak bir süre muhtarlar ile sohbet ettiler.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Gerçekleştirilen toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında hem Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman hem de birbirleri ile istişarelerde bulundu. Sorunların çözümü noktasında birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden muhtarlar, bu konuda Başkan Ellibeş, Başkan Yardımcıları ve Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral'dan birçok bilgi aldıklarını ifade ettiler. 

Köylerin ve köylerde yaşayan vatandaşların çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sadece şehir belediyeciliği için göreve gelmediklerini, köylerin gelişmesi için de gayret gösterdiklerini ifade etti. Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için elimizden gelen gayreti bu zamana kadar gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi sorunlarımızın çözümü konusunda birlikte çalışmaya devam etmek en büyük arzumuz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.