LASTİK İŞ
ismail

AHMET DEMİR’DEN SANAT GALERİSİNE ZİYARET

06.05.2016 - 14:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AHMET DEMİR’DEN SANAT GALERİSİNE ZİYARET

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir Gölcük Belediyesi Sanat Galerisini ziyaret ederek Sanat Galerisi bünyesinde açılan Kırkyama Atölyesini ve Saçaklama Kursunda incelemelerde bulundu.

Halk Eğitim tarafından görevlendirilen Saçaklama Kurs Eğitmeni Deniz Ediz ve Kırkyama Eğitmeni Ayşe Ataseven tarafından kurs ve çalışmalar hakkında bilgi alan Demir kursiyerlerlede sohbet etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir;  “Bayanlarımızın böyle yoğun ilgi ve katılım gösterdiği Sanat Galerisi ve Halk Eğitim Merkezi Kurslarının bayanlarımızın becerilerini geliştirmede, boş zamanlarını değerlendirmede ayrıca ev ekonomisine katkı sağlanmasında büyük etken. Toplumumuza nitelikli iş gücünün kazandırılmasının yanı sıra geleneksel el sanatlarının yaşatılması noktasında da Sanat Galerisinin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden birisi durumunda. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak imkanlarımızın ölçüsünde destek vermeye katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir Gölcük Belediyesi Sanat Galerisini ziyaret ederek Sanat Galerisi bünyesinde açılan Kırkyama Atölyesini ve Saçaklama Kursunda incelemelerde bulundu.

Halk Eğitim tarafından görevlendirilen Saçaklama Kurs Eğitmeni Deniz Ediz ve Kırkyama Eğitmeni Ayşe Ataseven tarafından kurs ve çalışmalar hakkında bilgi alan Demir kursiyerlerlede sohbet etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir;  “Bayanlarımızın böyle yoğun ilgi ve katılım gösterdiği Sanat Galerisi ve Halk Eğitim Merkezi Kurslarının bayanlarımızın becerilerini geliştirmede, boş zamanlarını değerlendirmede ayrıca ev ekonomisine katkı sağlanmasında büyük etken. Toplumumuza nitelikli iş gücünün kazandırılmasının yanı sıra geleneksel el sanatlarının yaşatılması noktasında da Sanat Galerisinin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden birisi durumunda. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak imkanlarımızın ölçüsünde destek vermeye katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.