AHMET İL BİRİNCİSİ OLDU

Eğitim 25.12.2019 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AHMET İL BİRİNCİSİ OLDU

Barbaros İlkokulu öğrencisi Ahmet Burak Peker satranç yarışmasında verdiği başarılı mücadelede rakibini yenerek il birincisi oldu. İl birincisi olan Ahmet Burak Peker birincilik kupasını alarak ilçemize gururla döndü.

İzmit Şehit Polis Recep Topal spor salonunda düzenlenen satranç turnuva yarışmasına 9 yaş açık kategorisine katılan Ahmet Burak Peker il birinciliği son finalinde rakibini yendi. Satranç yarılmasında il birincisi olan Ahmet Burak Peker, birincilik kupasını alarak ilçemize döndü. Ahmet Burak Peker'in başarısını kutlamak için Gölcük Barbaros ilkokul Müdürü Uğur Okkirman okulda başarı töreni düzenledi. Törende konuşan okul müdürü Uğur Okkirman şunları dile getirdi.  Müdür Okkirman; “öncelikle bize bu gururu yaşatan öğrencimiz Ahmet Burak Peker'e teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim. Öğrencimiz Ahmet Burak Peker İzmit şehit polis Recep Topaloğlu spor salonunda düzenlenen küçükler Kocaeli satranç il birinciliğinde 9 yaş açık kategoride il birinciliğini elde ederek bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi bu başarısından dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Bu başarı tesadüf değildir.  Öncelikle okulumuzda düzenlene satranç kursunda görev alan öğretmenimize öğrencimize mental olarak turnuvaya hazırlayan sınıf öğretmenlerine teşekkür ederim. Ahmet Burak Peker'in bu başarısındaki en büyük pay öğrencimizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, her daim arkasında duran, öğrencimizin buralara gelmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçın mayan velilerimiz ve okul aile birliğimize teşekkür ederim. Ahmet Burak Peker bundan sonrada bu yarışmalarda Gölcük'ümüze ve okulumuza birinciliği getireceğinden eminim” dedi.    Fahri Haner
Barbaros İlkokulu öğrencisi Ahmet Burak Peker satranç yarışmasında verdiği başarılı mücadelede rakibini yenerek il birincisi oldu. İl birincisi olan Ahmet Burak Peker birincilik kupasını alarak ilçemize gururla döndü.

İzmit Şehit Polis Recep Topal spor salonunda düzenlenen satranç turnuva yarışmasına 9 yaş açık kategorisine katılan Ahmet Burak Peker il birinciliği son finalinde rakibini yendi. Satranç yarılmasında il birincisi olan Ahmet Burak Peker, birincilik kupasını alarak ilçemize döndü. Ahmet Burak Peker'in başarısını kutlamak için Gölcük Barbaros ilkokul Müdürü Uğur Okkirman okulda başarı töreni düzenledi. Törende konuşan okul müdürü Uğur Okkirman şunları dile getirdi. 
Müdür Okkirman; “öncelikle bize bu gururu yaşatan öğrencimiz Ahmet Burak Peker'e teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim. Öğrencimiz Ahmet Burak Peker İzmit şehit polis Recep Topaloğlu spor salonunda düzenlenen küçükler Kocaeli satranç il birinciliğinde 9 yaş açık kategoride il birinciliğini elde ederek bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi bu başarısından dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Bu başarı tesadüf değildir. 
Öncelikle okulumuzda düzenlene satranç kursunda görev alan öğretmenimize öğrencimize mental olarak turnuvaya hazırlayan sınıf öğretmenlerine teşekkür ederim. Ahmet Burak Peker'in bu başarısındaki en büyük pay öğrencimizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, her daim arkasında duran, öğrencimizin buralara gelmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçın mayan velilerimiz ve okul aile birliğimize teşekkür ederim. Ahmet Burak Peker bundan sonrada bu yarışmalarda Gölcük'ümüze ve okulumuza birinciliği getireceğinden eminim” dedi.   
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.