LASTİK İŞ
ismail

AHŞAP SEMPOZYUMUNDA HEYKELLER TAMAMLANDI

Değirmendere 31.07.2019 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AHŞAP SEMPOZYUMUNDA HEYKELLER TAMAMLANDI

26.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’na katılan heykeltraşlar Çınarlık Meydanı’nda yaptığı ahşap heykelleri tamamladılar.

’nun finali 2 Ağustos’ta Bu yıl sanatçılar tavşandan, boğaya, yelkenliden köpeğe ilgi çekecek heykeller yaparken, sempozyum 2 Ağustos’ta yapılacak tanıtım ve ödül töreniyle noktalanacak.  Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda halk ile heykel sanatını buluşturan, Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi'nin birlikte yürüttüğü “Gölcük Vizyon 2023” projesi kapsamında hayat geçen 26.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu 2 Ağustos’ta yapılacak tanıtım ve ödül töreniyle son buluyor. HALKIN YOĞUN İLGİSİ VARDI Çınarlık Meydanı’nda açılış programıyla 17 Temmuz’da başlayan sempozyuma, Rusya’dan 1, İran’dan 1, İspanya’dan 1, Türkiye’den ise 3 heykeltraş katıldı. Sanatçılar halkın yoğun ilgisiyle çalışmalarını tamamlarken, tavşandan, boğaya, yelkenliden köpeğe ilgi çekecek eseler yaptılar. Bu eserler geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra Değirmendere’nin belli noktalarında sergilenecek.  “DEĞİRMENDERE’DE OLMAKTAN MUTLUYUZ” Değirmendere’de olmaktan ve heykel sanatını halkla iç içe yapmaktan mutlu olduklarını dile getiren sanatçılar, hayatımız boyunca unutmayacağımız, her zaman güzel anılarla hatıralarımızda kalacak bir sempozyum süreci yaşadık. Bize bu imkanı veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere üniversitede ki değerli hocalarımıza, kent konseyi yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.
26.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’na katılan heykeltraşlar Çınarlık Meydanı’nda yaptığı ahşap heykelleri tamamladılar.

’nun finali 2 Ağustos’ta

Bu yıl sanatçılar tavşandan, boğaya, yelkenliden köpeğe ilgi çekecek heykeller yaparken, sempozyum 2 Ağustos’ta yapılacak tanıtım ve ödül töreniyle noktalanacak. 

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda halk ile heykel sanatını buluşturan, Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi'nin birlikte yürüttüğü “Gölcük Vizyon 2023” projesi kapsamında hayat geçen 26.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu 2 Ağustos’ta yapılacak tanıtım ve ödül töreniyle son buluyor.

HALKIN YOĞUN İLGİSİ VARDI

Çınarlık Meydanı’nda açılış programıyla 17 Temmuz’da başlayan sempozyuma, Rusya’dan 1, İran’dan 1, İspanya’dan 1, Türkiye’den ise 3 heykeltraş katıldı. Sanatçılar halkın yoğun ilgisiyle çalışmalarını tamamlarken, tavşandan, boğaya, yelkenliden köpeğe ilgi çekecek eseler yaptılar. Bu eserler geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra Değirmendere’nin belli noktalarında sergilenecek. 

“DEĞİRMENDERE’DE OLMAKTAN MUTLUYUZ”

Değirmendere’de olmaktan ve heykel sanatını halkla iç içe yapmaktan mutlu olduklarını dile getiren sanatçılar, hayatımız boyunca unutmayacağımız, her zaman güzel anılarla hatıralarımızda kalacak bir sempozyum süreci yaşadık. Bize bu imkanı veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere üniversitede ki değerli hocalarımıza, kent konseyi yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.